Ventspils Ledus hallē notika Ventspils pilsētas 15.atklātā čempionāta kērlingā 2 apļu izspēles rezultātu tabulā blakus esošo komandu spēles un čempionāta pusfinālu cīņas.

Atbilstoši page play –off izspēles sistēmai, regulārā čempionāta 1.un 2. vietas spēles uzvarētājs sev uzreiz nodrošina vietu fināla cīņā par čempiona titulu, bet zaudētājam ir papildus iespēja pusfināla spēlē cīnīties ar 3. un 4. vietas dueļa uzvarētāju par otru vietu finālā. Savukārt, 3.-4.vietas spēles zaudētajam ir jāsamierinās ar iespēju cīnīties tikai par bronzas medaļām ar pusfināla spēles zaudētāju. Pēc tāda paša principa tiek noskaidroti finālisti arī otrajā četriniekā.

Spēles svētdien beidzās ar sekojošiem rezultātiem:

1.-2.vietas spēle Pērles - Ostas celtnieks 8: 3

3.-4.vietas spēles Lavīna – Ventspils novads 3: 9

5.-6.vietas spēle Ice Scream – VKM 11:3

7.- 8.vietas spēle Ice Storm – Snowflakes 3: 10

Pusfinālu rezultāti:

Ostas celtnieks - Ventspils novads 6: 1

VKM - Ice Storm 9: 8

Sīkstākā cīņa svētdien izvērtās starp komandām Ice Storm un VKM, kas pēc astoņiem nospēlētiem endiem pamatlaikā beidzās ar neizšķirtu rezultātu, un uzvarētāju nācās noskaidrot ekstraendā, kuru, bez pēdējā akmens tiesībām, labāk izdevās nospēlēt pieredzes bagātākai komandai VKM .

Sekojoši – svētdien, 26.martā plkst.08.30 finālspēlēs par zelta medaļām cīnīsies vairākkārtējās Ventspils čempiones Pērles (Gunta Millere, Agita Puriņa, Aija Rudzīte, Indra Veckāgane, Santa Blumberga) un pagājušās sezonas čempioni Ostas celtnieks (Uldis Sakne, Andris Janbergs, Renāts Vieško, Dainis Martinsons, Andris Padrevics). Par čempionāta bronzas medaļām cīnīsies komandas “Ventspils novads” un Lavīna. Savukārt, mazajā finālā par 5.vietu tiksies Ice Scream un VKM, bet par 7.vietu cīnīsies komandas Ice Storm un Snowflakes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: