Olimpiskā centra "Ventspils" vieglatlētikas manēžā notika Latvijas atklātais čempionāts loka šaušanā telpās, kurā piedalījās 86 dalībnieki un Igaunijas, Lietuvas un Latvijas, no kuriem 14 pārstāvēja loku šaušanas klubu “Odisejs”.

Sacensību dalībnieki veica Indoor Round vingrinājumus 25 un 18 metru distancēs, kā arī turnīros. Sportisti sacentās rekursīvā, kompaktloku, neaprīkoto loku un tradicionālo loku klasēs pieaugušajiem.

Kopvērtējumā Ventspils loka šāvēji izcīnīja divas medaļas. Kompaktloka klasē vīriešiem par uzvarētāju kļuva Sergejs Meļeškevičs, bet sievietēm Aleksandra Karēle ieguva 3.vietu. Tāpat labus rezultātus sasniedza Vladimirs Tjutjukovs, kuram 4.vieta un Dmitrijs Šavšajevs 6.vieta. Sievietēm Janetai Grīnvaldei 4.vieta.

Visprestižākajā Olimpiskā loka klasē vīriešiem par uzvarētāju kļuva Vlads Sigausks (Lietuva), otrajā vietā Tanels Kāsiks (Igaunija), bet trešais Ramūnas Kaseta (Lietuva). Loka šaušanas kluba “Odisejs” dalībnieki Dāvis Blāze, Aigars Kalniņš un Igors Skrebels ieguva dalītu 9. – 16.vietu.

Olimpiskā loka klasē sievietēm par uzvarētāju kļuva Rēna Parnata (Igaunija), otrajā vietā Rimma Matvejeva (Latvija), bet trešā Anete Kreicberga (Latvija). No ventspilniecēm visaugstāko vietu ieguva Jūlija Gurinoviča, kura bija sestā.

Sacensību rezultātus skatīt: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: