Ugāles pagasta futbola entuziasts Kirils Rodionovs, piedaloties projektu konkursā, saņēma 1947 eiro futbola tērpu iegādei. Sporta tērpus šomēnes saņēma 50 jaunie futbolisti.

Īstenotā projekta atklāšanas treniņā Ugāles vidusskolas stadionā tika demonstrēti jaunie tērpi. Treniņā piedalījās 40 sportistu, kuri parādīja nodarbībās apgūtās prasmes.

Projekta atklāšanas treniņā treneris apbalvoja arī fotokonkursa "Futbols manā pagalmā" uzvarētājus. Tāpat jaunie censoņi uzzināja vēl vienu priecīgu ziņu – četri no viņiem kopā ar treneri dosies uz Portugāli, lai klātienē vērotu Latvijas un Portugāles nacionālās izlases spēli. Ceļojums notiks, pateicoties ugālnieku dalībai Latvijas Futbola federācijas rīkotajā Futbola dienas pasākumā, kurā viņu uzfilmētais video atzīts par vienu no interesantākajiem.

Iesniedzot projektu, Kirils Rodionovs vēlējās, lai tiktu atbalstīta bērnu un jauniešu futbola attīstība, tādējādi popularizējot skolēnu vidū aktīvu dzīvesveidu. Futbola treniņus Ugāles stadionā apmeklē skolēni vecumā no septiņiem līdz četrpadsmit gadiem. Treniņi notiek divas reizes nedēļā, ir izveidotas trīs grupas: jaunākā, vecākā, bet trešajā iesaistījušās vairāk nekā desmit meiteņu.

Ugāles vidusskolas direktore Lāsma Millere atzīst, ka interese par futbolu Ugālē izrādīta jau kopš 2009. gada, bet vienmēr aktuāls bijis trenera jautājums. Kad Ugālē atgriezās Kirils Rodionovs ar ģimeni, viņš piedāvāja strādāt ar bērniem, jo futbols ir viņa hobijs un sirdslieta.

 

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Janis 26.10.2016, 18:32:34

    Totāls sviests. Parādīja kā nevajag organizēt futeni un vēl lielās internetā.

  • -1
    Latvija pāri visām! 26.10.2016, 18:41:33

    Nesapratu?

  • 0
    Santa 26.10.2016, 19:57:26

    :((((((((

  • 0
    Latvija pāri visām! 26.10.2016, 20:07:12

    Paskatījos video, normāls veids kā popularizēt futeni:)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: