Trešo reizi Trīs bumbu spēļu minifutbola turnīrā uzvarēja Rando K spēlētāji, kopvērtējumā pakāpjoties uz trešo vietu, bet tā stabili līderi pēc divām disciplīnām ir Blāzmas spēlētāji.

Futbola neapšaubāmie favorīti Rando K bija ierindā arī šogad, tāpēc vienu finālā dalībnieku varēja prognozēt ar visai lielu pārliecību, tāpēc interesantāk bija tas, kura komanda arī spēs tikt tik tālu. Favorīti tiešām paveica to, kas no viņiem tika sagaidīts, bet par otriem finālistiem, gan ceturtdaļfinālu, gan pusfinālu uzvarot 1:0, kļuva Blāzmas spēlētāji. Lai gan finālā viņiem pārsteigt nesanāca, futbolā savāktie divi punkti ļauj ļoti stabili justies kopvērtējumā, kurā blāzminiekiem tagad ir trīs punkti. Savukārt Rando K pēc uzvaras futbolā kopvērtējumā no astotās vietas pludmales volejbolā ar deviņiem punktiem pakāpusies uz trešo vietu.

Otrie ar septiņiem ir Baltijas ekspreša spēlētāji, kuriem ceturtdaļfinālā sanāca dramatisks zaudējums Nav teikts komandai – sāncenši neizmantoja 100% drošu momentu, taču tūlīt saņēma dāvanu no pretiniekiem, ko izmantoja un uzvarēja 1:0. Ekspreši galu galā finišēja piektie, bet teicēji bronzas mača pendelēs piekāpās Anzāģei/Popei. Minifutbola izslēgšanas mačos kopumā bija divas pēcspēļu sitienu sērijas, abās bija nepieciešami četri piegājieni, bet otrajā no tiem VeA pieveica komandu Nebūs, vecīt.

Izšķirošie notikumi sestajās Trīs bumbu spēlēs risināsies nākamajā nedēļā ielu basketbola laukumos, bet jau tagad var izdarīt secinājumus par komandu izredzēm uz titulu un pirmo trijnieku. Vistuvāk uzvarai, protams, ir stabilā Blāzma, kurai basketbolā atliek iekļūt pirmajā četriniekā un sāncenši to noķert vairs nevarēs. Savukārt cīņā par pārējā vietām trijniekā kaut ko prognozēt pagaidām ir sarežģītāk.

Minifutbola finālspēļu foto

Kopvērtējums pēc divām disciplīnām

  1. Blāzma 3
  2. Baltijas ekspresis 7
  3. Rando K 9
  4. Anzāģe/Pope 10
  5. Viss cieņ' 10
  6. Sporta mafija 13
  7. Nav teikts 13
  8. Nebūs, vecīt 13
  9. Gālene 15
  10. VeA 19
  11. Kurekss 22
  12. VNT 22

Strītbola priekšsacīkstes risināsies 21. jūlijā no pulksten 18, bet izšķirošie notikumi risināsies 23. jūlijā no pulksten 11.

A grupa                    B grupa           

1.Kurekss                   1.Nebūs Vecīt!           

2. JSK Gālene             2.VeA       

3.Anzāģe/Pope            3.Sporta Mafija       

4. Baltijas Ekspresis    4.Rando K           

5.Viss cieņ!                 5.Blāzma

6.Nav teikts                 6.VNT

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: