Latvijas 4. olimpiādē, kas risinājās Valmierā un citās Vidzemes pilsētās, Ventspils pilsētas komanda izcīnījusi 70 medaļas un, atpaliekot tikai Rīgas pilsētas, ierindojās otrajā vietā, kamēr Ventspils novada komandas rēķinā trīs medaļas.

Svētdien astoņos vakarā Latvijas Olimpiādes mājas lapā atrodamā informācija liecināja, ka Ventspils pilsētas komandas rēķinā ir 35 zelta medaļas, 17 sudrabi un 18 bronzas godalgas, kas ir pārliecinoši otrais labākais rezultāts. Komandas vērtējumā galvenais ir izcīnītās zelta medaļas, bet tās ventspilniekiem ir par 29 mazāk nekā lielākās delegācijas Rīgas sportistiem, bet par gandrīz 20 vairāk nekā trešajā vietā esošajai Jūrmalas komandai.

Ar trim medaļām  - pa vienai zelta, sudraba un bronzas - komandu kopvērtējuma tabulas vidusdasļā atrodas Ventspils novada komanda, kas arī nebūt nav slikts rezultāts. Otrajā sacensību dienā zeltu sagādāja burātāji Valters Romāns, Gatis Graudams, Edgars Dzenis, Egils Krūmiņš un Jānis Jēkabsons, bet bronzu šajā pašā veidā izcīnīja Martiņš Junkars, Andris Zjatkovs, Matīss Alviķis, Jānis Vītols un Oskars Vīksna. Savukārt sacensību pēdējā dienā sudrbas arī burātājai Veronikai Čačei. Tuvu godalgām novadnieki bija arī vieglatlētikā taču galu galā nācās samierināties ar vietu tūlīt aiz trijnieka.

Galējie rezultāti būs zināmi rīt, taču jau tagad skaidrs, ka Ventspils pilsētas un novada komandām Latvijas 4. olimpiāde ir padevusies sekmīga.

Ar Latvijas Olimpiādes rezultātiem iespējams iepazīties ŠEIT!

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    es 04.07.2016, 10:04:57

    Izcils rezultāts!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: