Sestdien, 2. jūlijā, Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Latvijas čempionāta petankā sievietēm dubultspēlēs.

Sacensībām ir pieteikti 14 komandas no sporta klubiem ”Upesciems”, «Boule», «JRFPC Upesciema Warriors», ”Rīgas petanka» un Ventspils kērlinga kluba.

Ventspils kērlinga klubu pārstāvēs komandas «Duets (Aida Pētersone, Eva Martinsone), «Fortūna» (Agita Puriņa, Aija Rudzīte), «Lavīna» (Marta Kozinda, Inga Apmane), «Mellenes» (Gunta Millere, Gunita Treigūte) un «OK!» (Jautra Grosbārde, Silva Vensberga). Pagājušajā gadā čempiona titulu izcīnīja sporta kluba Upesciema Warriors komanda, bet ventspilnieču labākais sasniegums bija komandai «Lavīna» - sudraba medaļas, komanda «Fortūna» bija piektā labākā.

Čempionātā sākotnēji tiks izspēlētas piecas spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kurām labākās astoņas komandas finālturnīrā turpinās cīnīties par čempionu titulu.

Latvijas čempionātu petankā organizē Latvijas petanka sporta federācija, tā Ventspils posmi notiek ar Ventspils kērlinga kluba un Ventspils Piedzīvojumu parka atbalstu. Ar čempionāta nolikumu un rezultātiem var iepazīties LPSF interneta vietnē www.petanque.lv.

Sacensību sākums plkst.10.00, tās noritēs visu dienu, orientējoši ilgs līdz plkst.18.00. Visi interesenti sacensības Piedzīvojumu parkā var vērot bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: