Aizvadītas sporta skolas Spars atklātās sacensības vieglatlētikā, kurās piedalījās arī vieglatlēti no Saldus un Ventspils novada. Startēja C (12/13 gadu) un B (14/15 gadu) grupu sportisti.

C grupā Darjai Savčenkovai uzvara 100 metros un tāllēkšanā, bet Jūlija Sopova bija labākā 300 metros un šķēpmešanā. Anita Šulca uzvarēja 800 m skrējienā, bet Beāte Liepājniece izcīnīja otro vieta šķēpmešanā un trešo tālumā. Zēniem Sandris Krauze finišēja otrajā vietā 300 m un 100 m skrējienā, Matīss Kaudze bija otrais lodes grūšanā, Guntars Pūce izcīnīja otro vietu šķēpmešanā, bet Miks Aleksejevs – trešo 300 metros.

B grupā Darja Sopova uzvarēja tāllēkšanā un augstlēkšanā. Vanessa Jablonska bija labākā lodes grūšanā, bet šķēpmešanā sasniedza trešo rezultātu; vēl pa uzvarai arī Adīnai Fridrihsbergai 300 m (viņai arī sudrabs 100 m) un Marijai Svistunai šķēpmešanā. Sudrabs šajās sacensībās Daniilam Starukam (800 m), Aļikai Ahmetovai (800 m), Asnatei Ciekalei (tāllēkšana) un Luīzei Sietiņai (augstlēkšana). Divas bronzas Robertam Barausam (augstlēkšana, šķēps), bet pa vienai Adrianam Jaunķierpim (300 m), Jeļenai Ņikitenkovai (300 m) un Elīnai Martinsonei (augstlēkšana).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: