Basketbola klubs "Ventspils" šodien Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas A apakšgrupas trešās kārtas mačā izbraukumā tiekas ar Izraēlas vienību Haifas "Maccabi".

Mačs Haifā sāksies plkst.20 pēc Latvijas laika.

Vēl šajā apakšgrupā spēlē Ukrainas klubs Južnijas "Himik" un Vācijas vienība Frankfurtes "Deutsche Bank Skyliners".

Jau ziņots, ka turnīra pirmās kārtas spēlēs "Ventspils" izbraukumā ar 82:71 pieveica "Himik" komandu, bet "Maccabi" ar 83:78 viesos pārspēja "Deutsche Bank Skyliners" basketbolistus.

Savukārt otrajā kārtā "Ventspils" savā laukumā mača galotnē ar rezultātu 62:64 zaudēja "Deutsche Bank Skyliners", savukārt "Maccabi" un "Himik" savstarpējā otrās kārtas spēle tiks aizvadīta 16.decembrī.

Pēc zaudējuma Vācijas klubam neapmierinātību ar komandas viesspēlētāju sniegumu pauda ventspilnieku galvenais treneris lietuvietis Aļģirds Brazis, sniedzot mājienu arī par vienības spēlētāju rakstura trūkumiem.

"Mums nav jārunā par viņiem, bet ar viņiem. Piemēram, [Česters] Meisons jau divas dienas trenējās ar komandu, tāpēc cerēju, ka viņš būs palīgs," teica Brazis. "Akselis [Vairogs] spēlēja ar pietūkušu kāju, spītējot sāpēm, un ir lieliski, ka kapteinis rāda šādu piemēru citiem, turklāt arī kopumā nospēlējot labi. Komandai vajadzīgi spēlētāji ar šādu raksturu."

Eiropas Izaicinājuma kausā šosezon startē 32 komandas, kas sadalītas astoņās apakšgrupās, pa četrām katrā.

Komandas grupās izspēlēs divu apļu turnīru, pa reizei sacenšoties mājās un izbraukumā. Katras grupas divas labākās komandas iekļūs nākamajā kārtā.

"Ventspils" mērķis Eiropas Izaicinājuma kausa izcīņas turnīrā ir iekļūt starp labākajām 16 vienībām.

Jau ziņots, ka pagājušajā sezonā "Ventspils" spēlēja ULEB Eirolīgas kvalifikācijā, kur nespēja pārvarēt pirmo kārtu. Savukārt pēc tam Latvijas klubs cīnījās Eiropas kausa izcīņas pamatturnīrā, kurā piedzīvoja zaudējumu visās sešās grupu turnīra spēlēs un cīņu neturpināja.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: