Olimpiskā centra Ventspils basketbola hallē notika starptautiskais taekvondo turnīrs Ventspils kauss, kurā mājinieki no kluba Favorīts tika pie sešās godalgām, no kurām četras bija zelta.

Sacensībās piedalījās 210 dalībnieki no Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas, Somijas un Latvijas. Favorīts sacensībās piedalījās ar septiņu sportistu lielu komandu, bet pirms mačiem treneri cerēja uz vismaz piecām vietām finālā. Šo plānu izdevās īstenot ar uzviju, jo līdz finālam tika pat seši ventspilnieki, turklāt četri arī kļuva par Ventspils kausa ieguvējiem. Romāns Biņkovskis uzvarēja svara kategorija līdz 68kg, Artūrs Kristapāns palika nepārspēts svara kategorija virs 80kg, Ņikita Pivinskis bija labākais svara kategorija līdz 55kg, bet Dans Kristians Likovs - svara kategorija līdz 26kg. Finālā cīnījās arī Viktorija Ivaņņikova (+68kg) un Daniels Likovs (-58kg), bet viņiem šoreiz jāsamierinās ar otro vietu.

Ventspils kauss bija otrais posms ikgadējā Baltijas Olimpiskā kausa ietvaros. Pirmās sacensības Baltijas sacensību ieskaitē norisinājās janvārī Daugavpilī. Savukārt trešais un noslēdzošais Baltijas kausa posms notiks oktobrī Rīgā. Pēc Baltijas Olimpiskā kausa visu trīs posmu rezultātiem apbalvo labākos sportistus individuālajā ieskaitē, kā arī labākos klubus komandu vērtējumā.

Apskati sacensību foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: