Latvijas sporta veterānu salidojumā Rīgā apbalvojumus par panākumiem šogad Eiropas un pasaules čempionātos vieglatlētikā un svarbumbu celšanā senioriem saņēma arī vairāki mūsu sportisti.

Apbalvojumu saņēma Austra Reinberga – zelta medaļas ieguvēja Eiropas čempionātā S80+ vecuma grupā 100 m un 200 m skrējienā un sudraba medaļas ieguvēja lodes grūšanā, Valdis Cela – zelta medaļas ieguvējs pasaules čempionātā telpās tāllēkšanā un trīssoļlēkšanā, kā arī divu sudraba medaļu ieguvējs – pieccīņā un kārtslēkšanā.

Viņam arī zelta medaļa Eiropas čempionātā (V60+ vecuma grupā) desmitcīņā, sudrabs tāllēkšanā un bronza kārtslēkšanā. Apbalvota arī Dace Brakanska, kas pasaules čempionātā telpās S55+ vecuma grupā ieguvusi divas bronzas medaļas (augstlēkšanā un trīssoļlēkšanā), kā arī Uģis Lasmanis – zelta medaļas ieguvējs augstlēkšanā Eiropas čempionātā V40+ vecuma grupā, Aigars Matisons – bronzas medaļas ieguvējs 3000 m/šķ Eiropas čempionātā V35+ vecuma grupā, Eduards Trusevičs – zelta medaļas ieguvējs Eiropas un pasaules čempionātos veterāniem svarbumbu celšanā.

Goda diplomus par rekordu labošanu vieglatlētikā veterāniem saņēma Austra Reinberga (200 m), Uģis Lasmanis (augstlēkšanā) un Gedimins Trulevics (400 m), Austra Reinberga saņēma arī medaļu Sporta slava par augstvērtīgu rezultātu sasniegšanu.

Par izcīnīto pirmo vietu Latvijas Sporta veterānu savienības 47. sporta spēļu finālsacensībās kopvērtējumā vieglatlētikā senioriem apbalvojumu saņēma Ventspils veterānu klubs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: