Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas līderu savstarpējā duelī šodien "Ventspils" komanda savā laukumā spēkojas ar "VEF Juniors" vienību.

Mačs Ventspilī sākas plkst.17.

Šī abām komandām būs otrā savstarpējā spēle LBL turnīrā šosezon. Pirmajā cīņā oktobra sākumā "VEF Juniors" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 76:66.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā pirms šīs spēles "Ventspils" un "VEF Juniors" ar sešām uzvarām septiņās spēlēs ieņem pirmās divas vietas, līdz ar to pēc šī mača kāda no komandām kļūs par vienīgo līderi.

Kopvērtējumā trešajā vietā patlaban ar četrām uzvarām sešās spēlēs atrodas "Liepājas Lauvas", bet tai ar trīs panākumiem sešās cīņās seko pagājušās sezonas čempionvienība "Barons". Piektajā vietā atrodas Jelgavas "Zemgale", kas deviņos mačos ticis pie četrām uzvarām, bet sesto pozīciju ar diviem panākumiem sešās spēlēs ieņem "Valmiera".

Divas uzvaras sešās spēlēs ir arī biznesa augstskolas "Turība" komandai, bet LU basketbolisti zaudējuši visās septiņās spēlēs, kurās piedalījušies, ieņemot pēdējo, astoto pozīciju.

Kā ziņots, LBL regulārajā čempionātā šosezon tiks aizvadīti četri apļi, katrai komandai izspēlējot pa 28 spēlēm. Pēc tam sešas labākās vienības izslēgšanas turnīrā turpinās cīnīties par medaļām.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: