Latvijas junioru komandas no 4. līdz 10. janvārim startē Pasaules junioru kērlinga čempionāta B grupas sacensībās Somijas pilsētā Lohjē, kur 21 meiteņu un 24 puišu komandas no 26 valstīm cīnīsies par trim ceļazīmēm uz Pasaules čempionāta A grupu, kas notiks martā Turcijā.

Latvijas sieviešu junioru izlasi veido no Ventspils kērlinga kluba Latvijas čempionātā startējošā junioru komanda, kurā kopā ar ventspilniecēm Santu Blumbergu (skips) un Tīnu Siliņu startē talsiniece Madara Bremane un rīdzinieces Helma Gerda Bidiņa un Evelīna Barone, izlases trenere Iveta Staša-Šaršūne. Savukārt, vīriešu junioru izlasē, kuras pamatu veido Talsu kērlinga kluba spēlētāji (Jānis Bremanis, Andris Bremanis, Kristaps Vilks, Gundars Bremanis, treneris Raimonds Vaivods) startē arī ventspilnieks Anrijs Mikus Briežkalns. Ventspilnieku startu izlasē finansiāli atbalsta arī Ventspils pilsētas pašvaldība.

 

Čempionāta spēļu rezultātiem iespējams sekot līdzi čempionāta mājaslapā: http://www.curling.fi/en/competitions/leagues/11177/games/464.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: