Šajā nedēļas nogalē, 12. un 13. decembrī, Ventspilī notiks starptautiskais kērlinga turnīrs ”Ziemassvētku kauss 2015”’ - Olimpiskā centra ”Ventspils” ledus arēnā kērlinga komandas jau 12. reizi cīnīsies par Ziemassvētku kausu.

Turnīrā piedalīsies 16 komandas ar spēlētājiem no Latvijas, Baltkrievijas un Skotijas, tajā skaitā, Ventspils kērlinga klubu pārstāvēs piecas Ventspils čempionātā spēlējošas komandas - «Pērles» ,«Lavīna», Versija» un junioru komandas “UCT” un “VKK juniores”, kā arī komanda “LAT juniores”, kas vienlaicīgi ir arī Latvijas sieviešu junioru izlase.

 

Kā ierasts kērlinga turnīros, vienotā konkurencē sacentīsies vīriešu, sieviešu un jauktās komandas. Spēles norisināsies pēc Pasaules Kērlinga Federācijas (WCF) noteikumiem.Katra komanda aizvadīs četras spēles. Sestdien, 12.decembrī, komandas spēles aizvadīs grupās (A un B). Pirmajā spēlē sacentīsies komandu pāri, kas izvēlēti iepriekš notikušas izlozes rezultātā. Jau pēc pirmās spēļu kārtas komandas tiks sarindotas vietu secībā (punkti, uzvarētie endi, akmeņi), iegūstot savus nākamo spēļu pretiniekus pēc nosacījuma - jo augstāka vieta, jo stiprāks pretinieks. Pēc divu spēļu rezultātiem, komandas tiks iedalītas Pirparkūku un Sniegpārsliņu grupā, kur pēc trešās spēles rezultātiem noskaidros astoņas komandas, kuras ceturtajā spēlē Zelta grupā cīnīsies par Ziemassvētku kausu un tradicionālo šī turnīra balvu – cūkas šņukuru. Atlikušās astoņas komandas Sudraba grupā cīnīsies par mazajiem Ziemassvētku kausiem.

 

Spēles:

12. decembrī

Plkst. 10:00 plkst A grupa

Team Vaivods (LAT) - Team of Legends (LAT, BLR)

Pērles (LAT) – Team Belarus (LAT, BLR)

Team Bremanis (LAT) - VKK juniores (LAT)

Lavīna (LAT) – Rudzīšu Kērlinga Klubs (LAT)

 

Plkst. 12.30 B grupa

Team Rudos (BLR) - Coctail International (SCO, LAT)

Latvian Young Boys (LAT) - LAT juniores (LAT)

MADE (LAT) - UCT (LAT)

Brothers (BLR) – Versija (LAT)

 

Plkst. 15.00

A grupa – 2. spēle

Plkst. 17.30

B grupa 2.spēle

 

 

13. decembrī

08:30 - Sniegpārsliņu grupa

11:00 – Piparkūku grupa

13:45 - Sudraba grupa

16:15 – Zelta grupa

 

Apbalvošana – plkst. 19.00

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: