Šajā nedēļas nogalē, 4.- 6. decembrī Rīgā, Kērlinga hallē notiks starptautisks kērlinga turnīrs Riga Junior Open 2015, kurā starp desmit junioru komandām būs arī trīs Ventspils kērlinga kluba junioru komandas.

Latvijas 1. meiteņu komanda, ko vadīs tās skips Santa Blumberga, kas tikko atgriezusies no Eiropas sieviešu čempionāta kērlingā ar bronzas medaļu B divīzijā, Latvijas 2.meiteņu komanda, ko vadīs Kristīne Bulačņikova un Latvijas zēnu 2.komanda, kuras skips ir Valters Berķis. Arī Latvijas 1.zēnu komandā startē ventspilnieks Anrijs Mikus Briežkalns. Latvija kopumā turnīrā būs pārstāvēta ar piecām komandām.

 

Jāatzīmē, ka abas Latvijas pirmās komandas vienlaicīgi ir arī Latvijas junioru izlases. Savukārt, no ārvalstu komandām jāatzīmē Vācijas puišu izlase (komandas skips tikko notikušajā Eiropas vīriešu čempionātā otrā numura pozīcijā izcīnīja 6. vietu), Vācijas meiteņu izlase (komandas skips Eiropas sieviešu čempionātā bija rezervists komandai, kas izcīnīja 7. vietu), strauji progresējošā Lietuvas puišu izlase, kā arī Igaunijas jauktā komanda, kas gatavojas piedalīties 2016. gada Jaunatnes Olimpiskajās spēles.

 

Desmit komandas ir sadalītas divās apakšgrupās, apakšgrupu apļa turnīru pirmo vietu ieguvēji cīnīsies par pirmo vietu, savukārt, otro vietu ieguvēji par trešo vietu. Atbilstoši apļa turnīra rezultātiem, tiks izspēlētas arī turnīra 5. un 7. vieta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: