8. novembrī Aizputē ar sesto kārtu noslēdzās Tempo kausa izcīņa dambretē, kurā piedalījās un panākumus guva arī Ventspils Jaunrades nama dambretes pulciņa audzēkņi.

Jaunākajiem dalībniekiem (dzimušiem 2003. gadā un jaunākiem) zēniem pirmās trīs vietas Ventspils Jaunrades nama dambretes pulciņa audzēkņiem – 1. vieta Kristeram Frīdenbergam, 2. vieta – Daniēlam Sideram, 3. vieta – Mārim Smildzējam. Meitenēm šajā grupā pirmās divas vietas arī ventspilniecēm – 1. vietā – Evelīna Gailiša, 2. vietā – Evelīna Otto, bet 3. vieta Helēnai Ermansonei no Aizputes.

 

Jauniešiem no 2002. gada un vecākiem 1. vieta Justīnei Ansonei no Kuldīgas sporta skolas, 2. vieta ventspilniecei Lienei Neimanei, bet 3. vieta Regīnai Kuciņai no Cīravas.

Savukārt pieaugušajiem 1. vietā sporta meistars no Kuldīgas Jānis Rūtiņš, 2. vietā Ventspils Jaunrades nama treneris Andris Sametis, 3. vietā Kuldīgas Sporta skolas treneris Pēteris Gailāns.

 

Lai noskaidrotu kausu ieguvējus, tika kopā skaitīti četrās labākajās kārtās iegūtie rezultāti. Kopvērtējuma kausus vīriešiem ieguva Jānis Rūtiņš, Andris Sametis un Andris Burvis (Liepāja). Sievietēm - Valda Meire (Liepāja), Zenta Jēgere (Kuldīga) un Ilga Jostmane (Aizpute).

 

Jauniešu grupā, kas dzimuši 2002. gadā un vecāki bija ļoti maz dalībnieku, tāpēc vērtēja zēnus un meitenes kopā. Kausus saņēma Atis Rancāns (Kuldīgas Sporta skola), Anda Vīnšteina (Ventspils Jaunrades nams) un Justīne Ansone (Kuldīgas Sporta skola).

 

Jaunākajā grupā ventspilnieki tikai vienu kausu atstāja mājiniekiem. Zēniem uzvarētāji - Frīdenbergs Kristers, Smildzējs Māris un Siders Daniēls, meitenēm – Gailiša Evelīna, Ermansone Helēna (Aizpute) un Otto Evelīna.

 

Sacensībās visa gada garumā piedalījās gan pieaugušie, gan jaunieši no Aizputes, Cīravas, Kuldīgas, Liepājas, Saldus, Brocēniem un Ventspils.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: