Pagājušās sezonas Latvijas čempione "Ventspils", kas šosezon Virslīgas čempionātā bija spiesta samierināties ar bronzu, pagarinājusi līgumus ar aizsargiem Antonu Jemeļinu, Alanu Siņeļņikovu un Vladimiru Mukinu, kā arī pussargiem Ritvaru Ruginu un lietuvieti Simonu Pauļu, pavēstījusi vienība.

Šis piecinieks Latvijas čempionāta virslīgā aizvadījis kopumā 660 mačus, bet "Ventspils" sastāvā virslīgā kvintetam kopumā 244 mači.

"Daudzi aizmirst, cik nopietnas pūles prasa darbs, kas saistīts ar to, lai paturētu komandā futbolistus, kuri jau pierādījuši savu nepieciešamību. Ļoti svarīgi bija saglabāt nākamajam gadam komandas kodolu," izteicies vienības sporta direktors Andrejs Butriks. "Esam ļoti apmierināti, jo jau tagad varam teikt, ka "Ventspils" saglabāja lielāko daļu pamatspēlētāju. Protams, pārmaiņas vēl būs, dažas pozīcijas mums nepieciešams pastiprināt - tas ir tradicionālais starpsezonas process."

Iepriekš šonedēļ "Ventspils" komandā atgriezās vārtsargs Maksims Uvarenko, bet par tās atstāšanu sociālajos tīklos pavēstīja cits šīs pozīcijas spēlētājs Vitālijs Meļņičenko, atzīstot, ka jaunā vienība viņam pagaidām vēl nav zināma.

Kā ziņots, pēc trīs zaudējumu sērijas "Ventspils" galvenā trenera amatu atstāja Jurģis Pučinsks. Viņa vietā pēc aptuveni desmit gadu prombūtnes "Ventspilī" atgriezās angļu speciālists Pols Ešvorts un sezonas beigās vienība sešās spēlēs guva piecas uzvaras un vienreiz nospēlēja neizšķirti, pēdējā kārtā kopvērtējumā apsteidzot kausa ieguvējus "Jelgava" un izraujot trešo vietu.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: