Latvijas futbola vārtsargs Maksims Uvarenko pievienojies pagājušās sezonas Latvijas čempionei "Ventspils", kas šosezon Virslīgas čempionātā bija spiesta samierināties ar bronzu, informē klubs.

"Protams, patīkami atgriezties dzimtajā klubā - nekur nav tik labi kā mājās. Apsveicu "Ventspils" komandu, ka tā sezonas izskaņā spēja uzlabot savas pozīcijas Latvijas čempionātā un iegūt medaļas. Nākamsezon klubs atkal cīnīsies par augstākajām vietām.

Tāpat vēlos ar Ventspils komandu trešo reizi triumfēt Latvijas čempionātā," pēc pievienošanās klubam sacīja 28 gadus vecais Uvarenko.

Jau vēstīts, ka jūnijā Uvarenko lauza līgumu ar slaveno Bulgārijas klubu Sofijas CSKA. Šo klubu bija piemeklējušas pamatīgas finansiālas problēmas, tāpēc futbolistiem netika maksāta alga, turklāt parādu dēļ vienība zaudēja profesionālo licenci.

Savukārt oktobrī Uvarenko pievienojās Slovākijas augstākās līgas komandai Zlates Moravces "Vion", taču tās rindās tā arī neaizvadīja nevienu maču un nu atgriezies Latvijā. Tiesa, pirms pievienošanās slovāku klubam vārtsargs trenējās tieši ar "Ventspili".

Aprīļa sākumā Uvarenko kļuva populārs visā Eiropā, kad ziņu aģentūra "Reuters" pārpublicēja interviju ar futbolistu, kurā viņš stāstīja, ka ne reizi nav saņēmis algu, bet ir priecīgs par CSKA klubā piedzīvoto.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: