No svētdienas, 8. novembra, Latvijas Televīzijas šovs “Mana dziesma” uzsāk gatavošanos Raimonda Paula 80-tajai jubilejai un sešos raidījumos pārbaudīs, kādas ir latviešu zināšanas par Maestro daiļradi. Tajos, kā ierasts, tiksies sabiedrībā zināmi cilvēki un ļausies spēles azartam, izdziedot Raimonda Paula skaistākās dziesmas.

Ar īpašiem priekšnesumiem uzstāsies dziedātāji no Latvijas reģioniem, kuri dalību šovā izcīnījuši reģionālajās atlasēs.

Pirmajā spēlē, kas veltīta Maestro daiļradei, “Mana dziesma” dalībnieki – Elita Mīlgrāve, Elita Veidemane, Elita Patmalniece, Normunds Jakušonoks un liepājnieki Guntars Račs un Ivo Fomins atcerēsies viņa neatkārtojamos duetus.

Kā raidījuma īpašie viesi uz “Mana dziesma” skatuves kāps arī pavisam jauni mākslinieki – divpadsmitgadīgā Karlīna Priedēna no Ventspils un 14 gadus vecais Valters Kriškāns no Ļaudonas. Viņus “Mana dziesma” radošā komanda satika koncertos “Mēs Mīlam Raimondu Paulu”, kurus kopā ar reģionu kultūras namiem septembrī organizēja kompānija “Mic Rec PM”, lai dotu iespēju jauniem izpildītājiem sevi parādīt, izpildot savu mīļāko Raimonda Paula mūziku.

Karlīna un Valters “Mana dziesma” duetu raidījumā izpildīs vienu no jaunākajām Maestro dziesmām “Melns ar baltu”, Katrīna kā vokāliste, bet Valters izpildīs saksofona solo. Karlīna savu nākotni saista ar džezu, ir gan Latvijas mēroga gan starptautisku bērnu vokālo konkursu laureāte. Viņa dzied jau kopš divu gadu vecuma un sava talanta spodrināšanai ik dienu velta 4 stundas. Savukārt Valters šobrīd mācās Madonas mūzikas skolā un spēlē mūzikas skolas pūtēju orķestrī. Kā savu nākamo mūziķa karjeras pakāpienu Valters redz dalību Madonas Kultūras nama pūtēju orķestrī.

 

Kopā sešos koncertos Krāslavā, Strenčos, Madonā, Aizputē, Ventspilī un Talsos tika izvēlēti septiņi dalībnieki, kuri ieguva tiesības uzstāties spēlē “Mana dziesma”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: