Basketbola klubs "Ventspils" paziņojis, ka centra spēlētājs Iļja Gromovs trešo sezonu pēc kārtas pavadīs īrē "Jūrmalas"/"Fēnikss" sastāvā.

21 gadus vecais basketbolists Iļja Gromovs jauno sezonu uzsāka "Ventspils" rindās, pirmajās divās spēlēs gūstot 16 punktus, savācot septiņas atlēkušās bumbas un palīdzot komandai pieveikt gan "Baronu/LDz", gan "Ogri". Nākamais mačs "Ventspilij" bija ieplānots jau rīt pret "Liepāju/Triobet", taču Gromovs tajā nepiedalīsies, jo atkal ticis izīrēts "Jūrmalas/Fēnikss" vienībai.

"Īres līgums noslēgts uz vienu sezonu," apstiprināja "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics. "Gromovs vēl ir jauns puisis, un viņam nepieciešams spēles laiks. Mūsu komandā viņš bija kā trešais centrs, bet šis gads viņam ļoti svarīgs NBA drafta dēļ. Un Jūrmala viņam ir parocīga vieta, kur attīstīties un iegūt spēles laiku, tā kā - veiksmi!"

Gromovs Jūrmalas komandā spēlēja jau 2013./14. gada otrajā pusē, kā arī visu pagājušo sezonu, kad aizvadīja tās sastāvā 36 LBL spēles, vidēji gūstot 7.1 punktu un savācot 4.9 atlēkušās bumbas.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: