Upesciemā noritēja Latvijas čempionāts petankā jauktajās dubultspēlēs. Sacensībās piedalījās 32 jaukto pāru komandas no Ventspils kērlinga kluba, sporta klubiem ”Upesciems”, «Upesciema Warriors», ”Boule”, ”Rīgas petanka” un «Petank Ikšķile».

Sudraba medaļu šajā disciplīnā izcīnīja Ventspils kērlinga kluba pārstāve Aida Pētersone un Vilnis Frēlihs no sporta kluba «Boule», kas finālā ļoti sīkstā cīņā bija spiesti piekāpties Marijai Silovai un Edgaram Silovam no sporta kluba «Upesciema Warriors». Godpilno ceturto vietu izcīnīja ventspilniece Marta Kozinda un salaspilietis Sandis Dzenītis no sporta kluba «Boule», izšķirošajā spēlē par bronzu, piekāpjoties sporta kluba «Upesciems» divniekam Laurai un Gatim Miglāniem. No pārējiem ventspilniekiem labākais sniegums – 10.vieta Evitai un Ērikam Viļumoviem, 11.vieta- Agitai Puriņai un Kristapam Bože.

 

Šīs šoruden bija pēdējās Latvijas čempionāta sacensības, kurās sievietes varēja krāt sezonas ranga punktus, bet vīriešiem vēl priekšā vienspēļu otrais posms, kas norisināsies šajā sestdienā, 12.septembrī Ventspils Piedzīvojumu parkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: