10. septembrī, Olimpiskā centra „Ventspils” teritorijā esošajā MiniPitch laukumā notika „Nāc un sporto!” minifutbola turnīrs kurā piedalījās 12 komandas.

Katrā no grupām gan jauniešiem līdz 16 gadiem, gan vīriešiem startēja 6 komandas.

 

Jauniešiem komandas tika sadalītas divās apakšgrupās, kur A apakšgrupā startēja Grizli, Sētas puikas un Soker King, bet B apakšgrupā Krievlauki, Vikingi un Cerība. Savās apakšgrupās par uzvarētājiem kļuva Grizli un Vikingi, kuri tad arī finālā izspēlēja 1.vietu. Saspringtā cīņā uzvarētājs tika noskaidrots tikai pēc spēles soda sitienos, kur pārāki 1:1 (2:1 soda sitienos) bija komandas Grizli, kas tad arī kļuva par „Nāc un sporto!” minifutbola turnīra uzvarētājiem jauniešu grupā. Tālākajās vietās ierindojās Socer King, Cerība, Krievlauki un Sētas puikas.

 

Komandas Grizli sastāvos spēlēja Renārs Rubīns, Aivars Domašus, Kristers Žvinkelis, Endijs Kalmanis, Edijs Zerimacs un Kristers Pšeņicins.

 

Vīriešu grupā A apakšgrupā spēlēja VeA II, Rando K un Dream Team, bet B apakšgrupā DEPO 14, VeA I un Melnie. Uzvarot abās spēlēs par uzvarētājiem kļuva Dream Team un finālā viņiem pretī stājās B grupas uzvarētāji DEPO 14. Arī šajā grupā čempioni tika noskaidroti pēc spēles soda sitienos, kur 1:1 (2:1 soda sitienos) DEPO 14 pārspēja Dream Team un kļuva par „Nāc un sporto!” minifutbola turnīra uzvarētājiem. Tālākajās vietās ierindojās VeA I, Rando K, VeA II un Melnie.

 

Komandas DEPO 14 sastāvs: Sergejs Ciganovs, Aleksandrs Novažilovs, Arturs Moros, Staņislavs Šatins un Vladimirs Deņisovs.

 

FOTO šeit!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: