Andrejs Šeļakovs, kurš tikai 3.septembrī tika atskaitīt no Latvijas basketbola valstsvienības, piektdien, 4. septembrī, pārbaudes spēlē pret latvieša dueta Nikolaja Mazura un Jura Umbraško trenēto Maskavas “Dinamo”, devās laukumā savas jaunās komandas BK “Ventspils” formā un spēlē kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, gūstot 14 punktus un izcīnot 7 atlēkušās bumbas. 

Ventspilnieki visu spēli atradās drošā vadībā un pieveica maskaviešus ar rezultātu 93:79 (25:18, 34:27, 24:16, 10:18).

Kārļa Muižnieka rīcībā bija visi BK “Ventspils” spēlētāji, izņemot Kristapu Janičenoku un Žani Peineru, kuri sestdien, 5.septembrī, valstsvienības sastāvā uzsāks Eiropas čempionātu basketbolā. Laukumā devās arī Māris Gulbis, kurš pirmajā pārbaudes spēlē nepiedalījās slimības dēļ. Tomēr arī šajā spēlē laukumā pavadīja tikai nepilnas 7 minūtes un tā arī neguva nevienu punktu.

Vairāk par 10 punktiem ventspilnieku sastāvā guva seši spēlētāji – pa 12 punktiem iemeta Andrejs Gražulis, viņam arī 6 atlēkušās bumbas, un Artis Ate, bet pa 11 punktiem guva Alans Viginss un Artjoms Butjankovs, 10 punkti Dāvim Lejasmeieram.

Maskavas “Dinamo” rezultatīvākais spēlētājs ar 18 punktiem un 2 atlēkušām bumbām bija Fjodors Klučņikovs, bet 15 punkti un 8 rezultatīvas piespēles Denisam Zaharovam.

Nākamajā nedēļā ventspilnieki dosies uz Klaipēdu, kur paredzētas pārbaudes spēles ar lietuviešu klubiem, vietējo "Neptunas" un Kauņas "Žalgiris”.

Vēl nedēļu turpināsies pārbaudes laiks lietuvietim Simam Buturlevičam, kurš ar komandu aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles un pēc tam tiks lemts par viņa palikšanu vai nepalikšanu kopā ar BK “Ventspils”.

bkventspils.lv

foto:bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: