Pieredzes bagātais Latvijas amatieru bokseris Nikolajs Grišuņins piektdien Bulgārijas pilsētā Samokovā zaudēja pusfināla cīņā, taču nopelnīja bronzas medaļu Eiropas čempionātā (EČ), kur sacenšas amatieri. liecina organizatoru informācija. Grišuņins pusfināla cīņā svarā līdz 91 kg pēc punktiem ar 0-3 zaudēja Igoram Jakubovskim no Polijas.

Latvijas bokserim šī ir jau otrā EČ bronzas medaļa. Grišuņins godalgu izcīnīja arī 2008. gadā Liverpūlē. Tad viņš startēja pussmagajā (līdz 81 kg) svarā.

Jau ziņots, ka ceturtdaļfinālā Grišuņins pēc punktiem pārliecinoši uzvarēja Sejdu Keseru no Turcijas. Visi trīs tiesneši Grišuņina sniegumu novērtēja ar 30:25.

Grišuņins pirms tam priekšsacīkšu kārtā uzvarēja Labinotu Hohaju no Slovēnijas un astotdaļfinālā Draganu Veļkoviču no Serbijas.

Pārējie četri Latvijas bokseri Ņikita Versockis pussmagajā (līdz 81 kg), Vladislavs Jaškuļs vidējā (līdz 75 kg), Artjoms Ramlavs vieglajā (līdz 60 kg) un Artūrs Ahmetovs pirmā pusvidējā (līdz 64 kg) svarā zaudēja savās pirmajās cīņās.

lsm.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: