Ventspils Tehnikuma atklāšanas pasākuma ietvaros 20.augustā plkst. 17.00 notiks Raita Silarāja kausa izcīņa strītbolā. Pasākumu organizē Ventspils Tehnikums.

Sacensības notiks Ventspils Tehnikuma auto stāvlaukumā. Komandā maksimums 4 dalībnieki, no kuriem vienam obligāti jābūt bijušajam/esošajam Ventspils Tehnikuma audzēknim/darbiniekam. Komandu skaits ir ierobežots, komandas tiks sadalītas divās apakšgrupās, pirmās četras vietas no katras apakšgrupas kvalificēsies ceturtdaļfinālam, tad attiecīgi pusfināls, spēle par 3.-4. vietu un spēle par 1.-2. vietu. Grupu turnīrā spēles ilgums 7 min vai līdz 11 punktiem, izslēgšanas spēļu kārtās 10 min vai līdz 11 punktiem. Katru spēli tiesās viens tiesnesis. Galvenā balva- Raita Silarāja ceļojošais kauss. Sacensību ietvaros norisināsies mini Slam Dunk konkurss.

Sacensību pauzēs iespaidīgus priekšnesumus demonstrēs Ventspils BMX sportisti un kluba „Karters” velotriālisti, kā arī BK „Ventspils” karsējmeitenes, neizpaliks arī skatītāju konkurss, kurā būs iespēja laimēt dažādas balvas. Bet ar break, house, mūsdienu dejām uzstāsies Tehnikuma deju grupa „Kustība”. Pasākumā muzicēs DJ Makree un popstudijas „Jūras akmentiņi” jaunieši.

Sacensību nolikuma saņemšana, pieteikšanās strītbolam, kā arī mini Slam Dunk konkursam, līdz 14.08.2015 pa epastu: davis.coders@inbox.lv (Dāvis Čoders - Ventspils Tehnikuma sporta darba organizators).

Foto: Trīs bumbu spēles.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: