Ventspils Pilsētas svētku ietvaros piektdien, 31. jūlijā no plkst. 19:00 – 24:00 Piedzīvojumu parkā ventspilniekiem un pilsētas viesiem par prieku jau sesto gadu pēc kārtas notiks izklaidējošs kantrī mūzikas pasākums.

No plkst. 19.00 līdz 24.00  Piedzīvojumu parkā muzicēs grupa „Tequila Band”, bet plkst. 19.30 – 19.45 un plkst. 20.20 – 20.35 notiks Jātnieku kluba „Demora” junioru priekšnesumi uz poniju zirgiem.      


Mūzikas grupa "TEQUILA BAND" izceļas ar spēju izpausties dažādos žanros un apmierināt dažādu klausītāju gaumi  – izpilda oriģinālkompozīcijas, populārus pasaules hitus, latviešu „zelta fonda" dziesmas. Viena no grupas prioritātēm ir piemērotas mūzikas atskaņošana deju pasākumos, līdz ar ko “Tequila Band” spēlētās mūzikas pavadījumā ir iespēja dejot populāru pasaules skaņdarbu noskaņās. Visa mūzika tiek izpildīta 100 % dzīvajā.

Kolektīvs katru gadu muzicē Bauskas Country Festivālā, aktīvi uzstājas šlāgermūzikas festivālos, Atpūtas centra LIDO rīkotājos „dzīvās mūzikas” deju vakaros, dažāda veida privātos un komerciālos pasākumos, ka arī koncertē pa visu Latviju. Ir piedalījies arī populārajā televīzijas raidījumā Amigo  „Dzintara dziesmas”. Grupā “Tequila Band” apvienojušies mākslinieki, kuriem mūzika ir hobijs un sirdslieta.


Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: