Futbola virslīgā Rīgas "Skonto" savā laukumā spēlēja neizšķirti ar "Ventspili" (1:1). Vienīgos vārtus rīdziniekiem jau sestajā minūtē guva "Skonto" jaunieguvums Andrejs Kovaļovs, bet otrā puslaika sākumā rezultātu izlīdzināja Daniils Turkovs.

"Skonto" pamatsastāvā šodien debitēja no Moldovas "Dacia" īrētais Latvijas pussargs Andrejs Kovaļovs, kurš jau sestajā minūtē apliecināja, ka rīdzinieki ir veikuši labu darījumu. Vladislavs Gutkovskis labi pacīnījās par bumbu ventspilnieku soda laukumā un atdeva piespēli Kovaļovam, kurš nonāca tieši pretī vārtiem un atklāja spēles rezultātu.

"Skonto", kas spēlēja ar trim aizsargiem, arī turpinājumā aktīvi spēlēja uzbrukumā, īpaši izcēlās Artūrs Karašausks. 18. minūtē viņš no tālākas distances sita vārtu devītniekā, taču glāba "Ventspils" vārtsargs Vitālijs Meļņičenko. 32. minūtē Karašauska sitiens lidoja pāri vārtiem, bet jau divas minūtes vēlāk izcilu momentu pie Andreja Pavlova sargātajiem "Skonto" vārtiem neizmantoja Antons Jemeļins, kurš no vārtu priekšas sita pāri. "Ventspilij" bija vēl dažas labas sitiena pozīcijas, tomēr pašaizliedzīgi spēlēja mājinieku aizsargi, kuri neļāva bumbai nonākt līdz vārtiem.

Otrajā puslaikā komandas turpināja aktīvi meklēt variantus pie pretinieku vārtiem, un ventspilnieki jau pirmajās minūtēs izlīdzināja rezultātu. Pēc viesu saspēles bumba nonāca pie Daniila Turkova, kurš guva vārtus jau trešajā spēlē pēc kārtas – 1:1.

Puslaika vidū spēles temps kritās, un komandas vairāk koncentrējās aizsardzībai, tomēr pēdējās minūtēs "Skonto" un "Ventspils" atkal tika pie labām uzbrukuma iespējām. 83. minūtē Alana Siņeļņikova izpildīto soda sitienu ar grūtībām atvairīja Pavlovs, bet piecas minūtes vēlāk ventspilniekus glāba Meļņičenko, kad no labas pozīcijas ar galvu sita Vitālijs Smirnovs.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: