Latvijas pussargs Vadims Žuļevs no Ungārijas futbola kluba "Lombard Papa" pārcēlies uz pašmāju čempioni "Ventspils", informē vienība.

Pašlaik 27 gadus vecais Žuļevs uz Ungāriju pārcēlās pērnvasar, aizejot no "Jelgava" vienības. Tobrīd viņš ar "Lombard Papa" parakstīja divu gadu līgumu, tomēr nu futbolists nolēmis atgriezties Latvijā un pārstāvēt "Ventspili".

""Ventspils" ir čempions un klubs ar bagātu vēsturi. Esmu priecīgs spēlēt komandā, kas cīnās par visaugstākajiem mērķiem," klubs citē Žuļeva teikto.

Savas līdzšinējās profesionālās karjeras laikā Žuļevs pārstāvējis arī Latvijas komandas Daugavpils "Daugava", Rīgas "Daugava" un "Jūrmala", bet iepriekš "Lombard Papa" vienībā viņš spēlēja no 2009. līdz 2011.gadam.

Kopumā Žuļevs Latvijas čempionātā aizvadījis 118 spēles un guvis piecus vārtus.

Latvijas "SMScredit.lv Virslīgas" futbola čempionāta kopvērtējumā "Ventspils" ar 19 punktiem deviņās spēlēs pašlaik ieņem otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no "Liepājas", kas gan aizvadījusi par maču vairāk. Jau jūlijā ventspilnieki sāks UEFA Čempionu līgas kvalifikāciju, otrajā kārtā tiekoties ar titulētāko Somijas klubu Helsinku HJK.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: