Gatavojoties Eiropas I Olimpiskajām spēlēm, daudzu valstu komandas tiekas savstarpējās sacensībās, lai pārbaudītu gatavību augsta ranga sacensībām. Polijas pilsētā Ščecinā notika plānotā mačsacīkste Polija-Latvija, kurā no katras puses ieskaiti komandu cīņā deva trīs vingrotājas.

Latvijas komandu pārstāvēja otrais sastāvs, Ventspils vingrotājas – Sabīne Goša, Aleksandra Kurčenko, Marija Ribaļčenko, Polijas komandu – Londonas Olimpisko spēļu dalībnieces – Marta Pihan, Katarzina Jurkovska un Paula Plihta un protams polietes uzvarēja pārliecinoši.

Vienlaicīgi ar mačsacīksti notika Starptautiskās Vingrošanas federācijas licencēts starptautiskais turnīrs sievietēm, kā arī atklātais Polijas čempionāts daudzcīņā un atsevišķos daudzcīņas veidos gan vīriešiem, gan sievietēm.

Daudzcīņas sacensībās Sabīnei 6. vieta, Marijai 7. vieta un Aleksandrai 9. vieta. Meitenēm izdevās iekļūt arī finālos uz rīkiem. Brīvajās kustībās Marijai 4. vieta, Sabīnei 6. vieta, Aleksandrai 7. vieta. Līdztekās – Aleksandrai 6. vieta, Sabīnei 7. vieta. Vingrojumā uz līdzsvara baļķa Sabīnei 7. vieta.

Turnīrs notika jaunajā „Azoty” sporta hallē, jāapbrīno arī Polijas Vingrošanas federācijas vingrošanas popularizēšana, organizējot nozīmīgus turnīrus un rūpējoties par to augsto kvalitāti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: