SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas otrā riņķa ievaddaļā šovakar tiks aizvadīta spēle. Favorīti gan diezgan izteikti - ''Ventspils'' savā laukumā pēc ilgāka pārtraukuma centīsies izcīnīt uzvaru, spēlējot pret ''Mettu''/LU.

'Ventspils'' pēdējo reizi kādus vārtus guva 26. aprīlī Latvijas kausa pusfināla spēlē pret Jūrmalas ''Spartaku'', kad izcēlās Ģirts Karlsons. Virslīgas turnīrā turpinājumā trīs reizes pēc kārtas komanda izspēlēja bezvārtu neizšķirtus - pret ''Liepāju'', ''Skonto'' un ''Jelgavu''. Pret Vitālija Astafjeva trenētajiem jelgavniekiem aizvadīta arī ceturtā sausā spēle pēc kārtas, neskatoties uz to, ka ''Jelgava'' jau no trešās minūtes spēlēja mazākumā (0:2). Pat momentu ventspilniekiem īsti nebija, šeit gan jāpiemin pretinieku izcilā organizētība aizsardzība.

''Mettai''/LU svarīgākā spēle pirmajā riņķī bija pēdējā, kad komanda viesojās pie galvenās konkurentes cīņā par palikšanu turnīrā. Mačā pret ''Gulbeni'' ar gūtiem vārtiem izcēlās Gatis Kalniņš un Kristaps Priedēns, bet komanda uzvarēja ar 2:0. Vēl viens punkts izcīnīts pret studentu pēdējo gadu ''klientiem'' no Jelgavas - ļoti cienīgi spēle, kurā ''Metta'' varēja arī uzvarēt, bet galarezultātā neizšķirts 1:1. Studentiem palīdzēt šovakar dzelteno kartīšu limita pārsniegšanas dēļ nevarēs Aleksejs Giļņičs.

Ieskatoties turnīra tabulā, šī spēle būs izcila iespēja ventspilniekiem uzvaras gadījumā izvirzīties pirmajā pozīcijā, jo līdere ''Liepāja'' pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma (0:1) pret ''Skonto'' atrodas tikai divu punktu attālumā. ''Mettai'' liels ieguvums spēlē viesos būtu arī neizšķirts.

sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: