Sestdien Ventspils Ūdens Piedzīvojumu parka lielajā baseinā notika 7. Kurzemes čempionāts peldēšanā. Uz sacensībām bija ieradušies 110 peldētāji no Jūrmalas, Liepājas un Ventspils.

 Apskati fotogrāfijas!

Sacensības vadīja Ventspils sporta skolas „Spars” treneris Sergejs Iļjins ar Ventspils sporta tiesnešiem.

Pieaugušo konkurencē sportisti sacentās par Kurzemes čempionu medaļām, bet lielai daļai jauno peldētāju bija iespēja vērot ātrāko peldētāju sniegumu, kā arī pašiem pacensties uzlabot savus rezultātus kādā no disciplīnām. Peldētāji sacentās sekojošās disciplīnās - 50m, 100m un 400m brīvajā stilā, 50m un 100m brasā, 50m un 100m tauriņstilā, 50m un 100m uz muguras un 100m kompleksajā peldējumā (25m tauriņstils +25m uz muguras+ 25m brass+ 25m krauls), kā arī 4 x 50m brīvā stila stafetē.

Kā labākie čempionāta peldētāji balvas saņēma -  Agnese Ņikitina un Deniss Jariga no Jūrmalas, Natālija Jerahnoviča un Romāns Miloslavskis no Liepājas, kā arī Arvita Neilande un Beslans Kokovs no Ventspils.

No Kurzemes labākajiem peldētājiem tiks sastādīta novada izlases komanda, kas 3. un 4. decembrī dosies ceļā uz Rēzekni, lai piedalītos 21. Latvijas Novadu Kausa izcīņā. Kurzemniekiem pagājušā gada decembrī Valmierā izdevās izcīnīt Kausu, turēsim īkšķus, lai viss izdodas arī šogad.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: