Ceturtdien notikušajā Virslīgas pirmssezonas preses konferencē līgas vadība kopā ar Latvijas Futbola federāciju prezentēja gaidāmās sezonas aktuālāko un būtiskāko pamatvērtību, proti, godīgas un korektas spēles attīstīšana, to veicinot ar jaunu kampaņu ''Tīra spēle''.

Kampaņa "Tīra spēle" šogad videoklipa un citu vizualizāciju veidā aicina Latvijas futbola sabiedrību, tostarp spēlētājus, trenerus un visas iesaistītās personības pievienoties kopīgam vēstījumam:

Par tīru spēli, par futbolu bez spēļu sarunāšanas, bez simulēšanas, bez lamāšanās futbola laukumā, bez dopinga un jebkādas citas rīcības, kas nav savienojama ar sporta ētiku. Par tādu, kurā nešķiro pēc ādas krāsas, etniskās piederības vai reliģiskās pārliecības. Par tādu, kurā ir cieņa, sportiskais gars, progresīva domāšana, atbildība un godīgums, par futbolu, ko ir prieks statīties! Esmu par tīru spēli! Tīra spēle!

Par kampaņu vēstīs ne tikai radītais video klips ar vairāku Latvijas futbola personību piedalīšanos, bet arī īpašā dizaina karogi katrā stadionā, futbolistu iesoļošana stadionos īpaši ietērptu bērnu pavadījumā, plašos vizuālos materiālos kā spēļu norises vietās, tā interneta vidē un citās aktivitātēs. 

Virslīgas 2015.gada sezona startēs piektdien, 13.martā, kad atklāšanas spēlē savā starpā tiksies FK Liepāja un Skonto FC. Spēle Liepājas stadiona ''Daugava'' rezerves laukumā sāksies pl. 19:00 un ieeja būs bez maksas. Savukārt FK ''Ventspils'' savu pirmo spēli jaunajā sezonā sāks izbraukumā 14. martā 14:00 Rīgā Hanzas skolā, kur tiksies ar vietējo "Mettu/LU".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: