Trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, savā laukumā pieveicot trešajā vietā esošo Mārupes komandu un paši pietuvojoties trijniekam.

Mača favorītiem it kā jau vajadzēja būt viesiem, taču spēles sākums par ko tādu neliecināja. Pirmo ceturtdaļu savā labā 28:20 noslēdza VeA, turklāt veicot izrāvienu 14:2, bet puslaika mājinieki sameta 51 punktu un ieguva 14 punktu pārsvaru. Otro puslaiku viesi sāka ļoti apņēmīgi, ceturtdaļas vidū pietuvojoties līdz 59:54, bet noslēdzot to ar astoņiem punktiem pēc kārtas, pievelkot viena metiena attālumā 70:67.

Tomēr atgūt vadību Ventspils studenti visiem neļāva. Septiņas sekundes līdz pamatlaika beigām Jānis Ramšs iemeta savu piekto tālmetienu, taču ātrs noteikumu pārkāpums nesanāca, bet Kārlis Lasmanis ar soda metieniem trīs sekundes līdz finālsvipei pielika spēlei punktu – 91:85.

Lasmanis aizvadīja ļoti iespaidīgu maču, gūstot 32 punktus (2p 7/7, 3p 4/9, sodi 6/6) un izcīnīja deviņas bumbas pie groziem, bet ar kārtējo vareno double-double izcēlās Klāvs Čavars – 20 punkti un 17 atlēkušās bumbas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: