Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Dzimuši Latvijas dzimšanas dienā

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā 18. novembrī piedzimuši divi bērniņi – puisītis un meitenīte. Patriotisma gaisotne šo skaisto notikumu padarījusi vēl īpašāku. Priecīgas par skaisto notikumu ir abas jaunās ģimenes: Zita un Ģirts Kranciņi ar mazulīti Elzu, kā arī Līga Šulce un Arnis Šēniņš ar abu dēliņu Ralfu.

Meklē iespēju palīdzēt

Nebūsim vienaldzīgi pret četrkājainajiem draugiem! Cerot uz draugu, paziņu un līdzcilvēku atbalstu dzīvnieku patversmes izveidošanai, tiek meklētas telpas – šādu ziņu var atrast portālā Facebook.

 

2.lpp. Viedoklis: «Pārtiek no cerībām», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Plānoto 36 miljonu vietā pedagogu algu palielinājumam valdība ir it kā piešķīrusi vien 3 miljonus eiro. Skolotāji saka, ka tad jau labāk nebūtu devuši neko. 3 miljoni eiro izklausās daudz, bet, rupji rēķinot, tas nozīmētu skolotāju algām piesviest vien pa piečukam. Un tad jau tiešām labāk neko nebūtu devuši, jo tas nav skolotāju darba cienīgs novērtējums.»

3.lpp.

Pratinās Siltuma bijušos vadītājus

Ventspils siltuma lietā vakar nolemts uz nākamo tiesas sēdi uzaicināt arī bijušos uzņēmuma vadītājus – Vilni Reinbergu un Ojāru Svētiņu.

Turas kopā jau ceturtdaļgadsimtu

Katrs ar savu stāstu un pārdzīvoto jau 25 gadus kopā nāk biedrības Ventspils novada politiski represēto apvienība biedri. Kā atzīst paši represētie, viņus vieno atmiņas.

Strīdu dēļ iemidzina suni

Gadiem ildzis kaimiņu naids nocietina saimnieces sirdi tik ļoti, ka viņai nav žēl iemidzināt savu ne pārāk jauno, bet veselīgo suni.

4.lpp. Izglītība. Skolotāji gatavojas piketam

Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) valde nolēmusi 11. decembrī rīkot pedagogu piketu. Ja skolotāju prasībās politiķi neieklausīsies, tam var sekot brīdinājuma streiks.

Zinošākā klase Kurzemē

Ventspils 1. ģimnāzijas 9. a klase atzīta par erudīcijas konkursa Kas notiek? Kurzemes reģiona uzvarētāju.

 

5.lpp. Darbs un nauda. Ventspilnieki nebija pārāk aktīvi

Pagājušajā sestdienā Latvijā notika otrā Mazā biznesa diena, kurā pieteicās arī vairāki Ventspils un novada uzņēmumi. Darbs un nauda arī vēlējās piedalīties Mazajā biznesa dienā, bet nekā...

Bizness ar māksliniecisku novirzi

Individuālais komersants BuvMark demonstrē radošu ķērienu, remontējot dzīvokļus, siltinot fasādes vai arī veicot santehnikas darbus.

6.lpp. Sports. Smags pēriens sašķoba izredzes

BK Ventspils basketbolisti Eirokausa otro posmu sākuši ar pamatīgu zaudējumu Melnkalnes čempionam Budocnost (69:87), piekāpjoties komandai arī divu spēļu summā un noslīdot uz piekto vietu F apakšgrupā.

Treneris liek komandai 10+

Ventspilī notikušajā Latvijas čempionātā tekvondo mājinieku kluba Favorīts sportisti tika pie bagātas medaļu ražas un izpelnījās atzinīgus vārdus no treneriem.

Čempiones sāk ar divām uzvarām

Ventspils kērlinga čempionāta pirmo dienu bez zaudējumiem aizvadījusi pašreizējā čempione komanda Pērles. Tā tikusi pie diviem panākumiem, vēl divas uzvaras izcīnījusi arī komanda Co2.

7.lpp.

Atzinīgi vērtē latviešu viesmīlību

Mūsdienās ierasta prakse ir doties dažādos pieredzes apmaiņas braucienos; šoreiz iepazīt mūsu kultūru ieradušies pārstāvji no sešām valstīm.

Krustvārdu mīkla

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: