LBL 2. divīzijā neveiksmīgs izbraukums padevies Ventspils Augstskolas spēlētājiem – viņi piedzīvojuši divus zaudējumus Vidzemē, piekāpjoties valmieriešiem un gulbeniešiem.

Spēlē ar komandu Vidzemes Augstskola/Valmiera Glass jaunajiem ventspilniekiem īsti neveiksmīga bija tikai viena ceturtdaļa, taču ar to pietika, lai viņi piedzīvotu zaudējumu šajā mačā (76:91). 28 punkti, 11 atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles šajā mačā Artūram Grīnbergam, 16 punktu guva Oskars Gorbants, bet Māris Grenēvics – 10. Pie groziem lieliski cīnījās Aivis Lēmanis, tiekot pie 14 atlēkušajām bumbām.

Nākamajā dienā Gulbenē VeA sāka ar uzvaru ceturtdaļā (25:20), taču nākamajās divās kaut kur pazuda spēle aizsardzībā, kas mājiniekiem ļāva tikt iespaidīgā attālumā – 56:82. Lai gan pēdējās desmit minūtēs pārāki atkal bija viesi, viņi tomēr piedzīvoja zaudējumu ar 74:91. 23 punktus šajā mačā guva Eduards Ceplis, 18 Gorbanta rēķinā, bet Grīnbergs šoreiz guva 14 punktu, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles. Ventspilnieki nākamo maču aizvadīs 18. oktobrī, kas savā laukumā uzņems BJBS Rīga/Pārdaugava /LU.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: