Ventspils Zilā karoga pludmalē notika Kurzemes atklātā čempionāta trešais posms pludmales futbolā un tautas sporta programmas „Nāc un sporto!” kausa izcīņa 3x3 pludmales futbolā.

Ventspils posmā piedalījās 6 komandas - Kuldīga 1, Liepājas Papīrs, SLV PLUSS, Kompānija A.B.A., Kuldīga 2 un DEPO 14, kas tika sadalīta divās apakšgrupās.

 

Savā apakšgrupā DEPO 14 izcīnīja 1. vietu, uzvarot Kuldīgu 2 ar rezultātu 4:0 un tikai soda sitienu sērijā ar 2:3 piekāpjoties Liepājas papīram, bet iegūtais punkts nodrošināja 1. vietu apakšgrupā. Pusfinālā DEPO 14 komandai pretī stājās SLV PLUSS komanda no Liepājas, kuru sīvā cīņā izdevās pārspēt ar 4:3.

 

Finālā tikpat spraigā cīņā DEPO 14 ar rezultātu 2:1 pieveica Kuldīga 1 un kļuva par Ventspils posma uzvarētājiem, ar ko gan nebija pietiekami, jo kopvērtējumā par Kurzemes čempioniem tika kronēti Kuldīga 1, otrajā vietā DEPO 14, bet trešie Liepājas Papīrs.

 

Kurzemes čempionāts pludmales futbolā šogad notika trīs posmos Liepājā, Kuldīgā un Ventspilī. DEPO 14 komanda Liepājas posmā palika 3. vietā, Kuldīgā 2. vietā, bet Ventspilī uzvarēja.

 

DEPO 14 komandā spēlēja: A. Novožilovs, V. Pavlovs, A. Moross, S. Šatins, D. Kviesis, A. Haustovs, S. Ciganonovs, A. Pavlovs, G. Muhamedišins, T. Rostovs, A. Tkačovs, A. Djatlovs un A. Vakurovs.

 

Par Ventspils posma labāko spēlētāju tika atzīts Aleksandrs Novožilovs.

 

Paralēli tika organizēts pludmales futbola pasākums „Nāc un Sporto”’. Pirmo vietu izcīnīja komanda Nebūs!, kuras sastāvā spēlēja E. Niklass, M. Kaņeps, T. Zeltiņš, K. Heisters. 2. vietā Ventspils Eži un trešie - komanda Punči.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: