Par Trīsbumbu spēļu futbola turnīra uzvarētāju kļuva sacensību debitanti “Rando K” spēlētāji, kas finālā apspēlēja mazākumā palikušo “Krauzera” kolektīvu.

Apskati foto!

Faktiski jau pēc pirmās spēles dienas kļuva skaidrs, ka ticamākais fināls varētu būt starp mazajos futbola laukumā rūdīto “Rando K” un pašreizējiem spēļu čempioniem “Krauzers”. Noteikti pie pretendentiem uz finālu bija jāpierēķina “Daciks&Ko” un “Maskavas” spēlētāj, bet kopumā labāko komandu astotniekā izteiktu pastarīti nosaukt vispār nebija iespējams. To pierādīja arī pēdējā spēļu diena.

Diemžēl arī šoreiz bija vieni atkritēji – tikai divus spēlētājus izdevās deleģēt kolorītajai “Gālenei” , līdz ar to automātiski rezervējot sev astoto vietu. Tālāk viss risinājās vairāk vai mazāk aizraujoši, bet par sevišķu šovu parūpējās “Maskavas” spēlētāji, gan ceturtdaļfinālā, gan pusfinālā aizspēlējot līdz sešu metru sitieniem. Vispirms ar 4:3 izdevās pieveikt “Bucher Schoerling” , bet pusfinālā tomēr nācās atzīt “Krauzera” pārākumu 3:5. Taču vēsturē maskavieši ir iegājuši – viņiem izdevās pārtraukt čempionu sauso sezonu futbola turnīrā, kas beidzās pēc apmēram 157 minūtēm.

“Rando K” līdz finālam tika ar mazākiem pārdzīvojumiem, bet jau pirms izšķiroša mača kļuva skaidrs, ka šoreiz “Krauzers” diez vai būs pretinieks. Futbola turnīra izšķirošajā dienā viņi bija ieradušies piecu vīru sastāvā, bet pusfinālā viens no viņiem iedzīvojās savainojumā, kas nozīmēja, ka izšķirošo maču būs jāaizvada mazākumā. Talsenieki cīnījās, bet “Rando K” iespēju paņemt drošu uzvaru garām nelaida – 8:2. Lai gan puišiem gribējies pieveikt savus senos paziņas “Krauzeru” , kas pēdējā tikšanās reizē kādā citā turnīrā bija uzvarējuši, īsta gandarījuma par šādu uzvaru, protams, nav. Taču tāds arī mēdz būt sports, turklāt Trīsbumbu spēlēs abām komandām vēl būs iespēja tikties.

Cīņā par trešo vietu vārtu bija mazāk, taču “Daciks&Co” arī izcīnīja drošu uzvaru, pendeļu izmocīto “Maskavu” pieveicot ar 5:0.

Jau 22. jūlijā tiks aizvadīta pirmā strītbola diena, bet divas dienas vēlāk tiks arī sadalītas vietas šajā veidā. Tā kā viss turpinās!

Trīsbumbu spēļu futbola kopvērtējums
1. Rando K
2. Krauzers
3. Daciks&Co
4. Maskava
5. SIA BUCHER SCHOERLING BALTIC
6. Gambino
7. Ventspils nafta termināls
8. JSK Gālene
9. Taverna
10. Inkubators
11. KUREKSS
12. RIO
13. Zirga gaļa
14. Jamaica West
15. Blāzma

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: