Arī šovasar – jau ceturto gadu pēc kārtas – norisināsies daudzpusīgās «Ventspils nafta» termināla atbalstītās Trīs bumbu spēles, kurās visi aktīvās atpūtas cienītāji varēs mēroties spēkiem trijos sporta veidos: minifutbolā, strītbolā un pludmales volejbolā.

Ar nolikumu varat iepazīsties ŠEIT!

Pieteikuma forma ŠEIT!

Šogad Trīs bumbu spēļu norise un izspēles princips lielākoties paliks tāds pats kā pirmos trīs gadus. Spēles norisināsies trijos sporta veidos – minifutbolā, strītbolā un pludmales volejbolā. Vienas komandas sastāvā varēs startēt septiņi spēlētāji, kurus spēļu laikā nedrīkstēs ne aizvietot, ne nomainīt. Spēlēs uzvarēs tā komanda, kas iegūs mazāko punktu summu visos iepriekšminētajos sporta veidos.

Tiek plānots, ka minifutbola sacensības norisināsies 8., 10., 15. un 17. jūlijā Olimpiskā centra Ventspils Mini Pitch laukumā. Strītbola mači (22. un 24. jūlijā) tiks aizvadīti stāvlaukumā pie Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles ieejas, bet pludmales volejbols -7. un 9. augustā.

Pieteikties spēlēm varēs līdz 19. jūnijam (ieskaitot), bet 26. jūnijā plkst. 19:00 Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles preses telpā paredzēta komandu pārstāvju sanāksme.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: