Virslīgas Ziemas kausa izcīņā pie otrā panākuma tikuši FK Ventspils futbolisti, kas šoreiz ar 2:0 pieveica BFC Daugavpils komandu.

Ventspilnieki jau pirms šī mača bija atvadījušies no cerībām uz Ziemas kausa fināla, kurā spēlēs abu grupu uzvarētāji, taču vēl varēja saķert spēli par trešo vietu, ko nodrošinātu otrā vieta savā grupā. Daugavpilieši teorētiski vēl pretendēja uz trešo vietu grupā un cīņu par piekto vietu kausā.

Mača sākums aizritēja ļoti līdzīgā cīņa, ar pavisam retiem komandu mēģinājumiem apdraudēt sāncenšu vārtus. Nevarētu teikt, ka pirmais puslaiks vispār bija momentiem bagāts, tomēr rezultāts tika atklāts gan. 26. minūtē Antons Kurakins izpildīja stūra sitienu, pēc kura Jurijs Žigajevs bumbu ar galvu raidīja vārtu stūrī. Līdz pārtraukumam daugavpiliešiem bija pāris labu momentu, tajā skaitā tika norībināts vārtu pārliktnis, taču rezultāts nemainījās.

Otrajā puslaikā FK Ventspils spēlētāji sarūpēja vēl vienu vārtu guvumu pēc stūra, kas bija teju dvīņu brālis pirmajam ar tādu vien atšķirību, kas centrēja Eduards Tidenbergs, bet sita Vadims Jančuks. Darbs ventspilnieku vārtos bija arī Valentīnam Raļkevičam (Maksim Uvarenko nespēlēja, jo iepriekšējā mačā izpelnījās noraidījumu), bet nopietnākais pārbaudījums nobrieda 80. minūtē. Soda laukumā ar roku nospēlēja Oļegs Timofejvs un tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, tomēr Raļkevičs ar sitienu tika galā, saglabājot savus vārtus neskartus.

FK Ventspils komandai tā bija pēdējā spēle grupu turnīrā un to komanda pabeigs ar septiņiem punktiem, kas šobrīd ļauj ieņemt otro vietu. Tik pat punktu gan ir Spartakam, kuram vēl priekšā mačs ar grupas līderi Skonto.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: