Latvijas futbola čempione "Ventspils" pastiprinājusi sastāvu ar balsta pussargu Vitāliju Rečicki, kurš pagājušajā gadā aizstāvēja Rīgas "Daugavas" krāsas.

27 gadus vecais Vitālijs Rečickis parakstījis līgumu ar "Ventspili" uz diviem gadiem. Pagājušajā sezonā Rečickis Virslīgā spēlēja Rīgas "Daugavas" (4. vieta) rindās, nospēlējot 24 mačus un sakrājot 10 dzeltenās kartītes. Vēl pirms tam Rēzeknē dzimušais Rečickis pārstāvēja "Dižvanagus", "Blāzmu", Kipras "Aris Limassol" (augstākajā līgā), Lietuvas "Tauras" un "Jūrmalu". Virslīgā kopumā Rečickis ir aizvadījis 108 spēles un guvis 10 vārtus.

Rečickis "Ventspils" oficiālajai mājas lapai sacījis: "Neapšaubāmi emocijas man tagad tikai pozitīvas. "Ventspils" ir Latvijas čempione, Čempionu līgas dalībniece, un ar to viss ir pateikts. Protams, esmu priecīgs, ka nokļuvu nopietnā un stabilā klubā. Tas manā karjerā ir solis uz priekšu. Jaunajā sezonā ļoti vēlos dot labumu komandai un vispār atbilst augstam līmenim. Kamēr atrodos "Ventspils" rindās, lieku reizi esmu pārliecinājies, ka līmenis šeit ir solīds. Ar dažiem puišiem biju pazīstams jau iepriekš, ar dažiem tikko esmu iepazinies - patīkami atrasties tik draudzīgā kolektīvā. Tagad svarīgi ir daudz un no sirds strādāt, lai attaisnotu treneru, kluba vadības un komandas biedru uzticību."

"Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks: "Vitālijs Rečickis ir pirmais mūsu jaunieguvums šajā gadā, un mēs neapšaubāmi esam apmierināti, ka viņš papildinājis "Ventspils" sastāvu. Sekojām viņam sen un nešaubāmies, ka viņa stiprās puses dos labumu komandai. Rečickis ir pieredzējis pussargs, kuram ir labs sitiens un kurš labi pārredz laukumu. Viņš ir spējīgs spēlēt ātru futbolu, kas "Ventspilij" ir svarīgi un principiāli. Novēlu Vitālijam ātri adaptēties jaunajā komandā un pilnībā realizēt savu labo potenciālu "Ventspilī"."

Šobrīd zināma informācija, ka "Ventspili" vairs nepārstāvēs urugvajietis Federiko Martiness (2013. gada Virslīgas 27 kārtās 11 spēles, četri vārti) un krievs Eduards Suhanovs (23 spēles, trīs vārti), kuri dzeltenzilo rindās pavadīja pēdējos divus gadus. Tāpat prom ir vārtsargs Vitālijs Meļņičenko, kurš šobrīd trenējas ar "Skonto". Tikmēr nav izslēgta šobrīd treniņos neesošo krievu uzbrucēja Vadima Jančuka un nesen Čehijā pārbaudē pabijušā Igora Tarasova palikšana "Ventspils" rindās. Vēl zināms, ka ventspilnieku treniņos piedalās vārtsargs Māris Eltermanis.

Sportacentrs.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: