Sīva spēkošanās turpinās Ventspils pilsētas 12. atklātajā kērlinga čempionātā. Pēc sešu kārtu mačiem vadībā izvirzījusies komanda Pērles, kas pagaidām vienīgā cīnās bez zaudējumiem.

Ventspils čempionāta pirmās kārtas spēles ar divām uzvarām izdevās iesākt tikai Pērlēm un Ice Storm. Arī turnīra nākamo divu kārtu mačos abas komandas kā sarunājušas izcīnīja pa vienai uzvarai un vienam neizšķirtam, čempionāta kopvērtējumā turpinot iet soli solī. Tā tas turpinājās līdz piektās kārtas spēlēm, kad vienā no tām abām līderēm nācās spēkoties savā starpā. Šajā mačā uzvaru ar 9:6 guva Pērles, tādējādi izvirzoties čempionāta vienvadībā. Citās šīs kārtas spēlēs NEW AGE ar 12:4 pieveica Quattro, Ventspils novads ar 8:2 apspēlēja CO2, bet Lavīna un Ice Sharks dalīja punktus uz pusēm, cīnoties neizšķirti (8:8).

Savu panākumu un reizē arī iesākto uzvaru sēriju Pērļu spēlētājas turpināja arī pirmā apļa priekšpēdējā kārtā. Tajā čempionāta līderes –Gunta Millere (skips), Aija Rudzīte, Rita Ozoliņa, Agita Puriņa un Indra Veckāgane –ar 11:2 neatstāja nekādas cerības vienībai NEW AGE. Sestās kārtas mačos pie uzvaras tika arī viņu sīvākā konkurente Ice Storm, kas ar 6:4 pārspēja Ice Sharks. Ļoti pārliecinošu panākumu guva CO2, kas ar 12:4 pieveica Lavīnu, bet kārtas ceturtajā mačā Quattro ar 8:5 pārspēja Ventspils novadu.

Turnīra tabula

1. Pērles 11

2. Ice Storm 9

3. Ventspils nov. 7

4. Quattro 6

5. CO2 5

6. NEW AGE 4

7. Ice Sharks 3

8. Lavīna 3

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: