BK Ventspils tomēr neparakstīs ilgtermiņa līgumu ar Krievijas basketbolistu Anatoliju Kaširovu, kurš novembrī aizvadīja vairākas spēles ventspilnieku rindās.

215 cm slaidais Kaširovs Ventspilī ieradās oktobra beigās, kad ventspilnieki bija lauzuši līgumu ar amerikāni Krisu Feiberu, kura sniegums izskatījās pagalam bēdīgs. Sākotnēji spēlētāju bija plānots pārbaudīt divās spēlēs, bet pēc tam šīs termiņš tomēr tika pagarināts. BK Ventspils galvenais treneris Roberts Štelmahers vairākas reizes atzina, ka viņu apmierina Kaširova atdeva treniņos un spēja apgūt sadarbības, taču esot grūti cerēt uz viņa palīdzību mačos, jo reti nākas spēlēt pret šādas pašas komplekcijas centriem. Tāpēc galu galā nolemts līgumu ar Kaširovu nepagarināt un turpināt meklēt papildinājumu centra pozīcijā.

Kaširovs Latvijas kluba rindās Baltijas Basketbola līgā trīs mačos guva vidēji 3,3 punktus un izcīnīja 2,0 atlēkušās bumbas, bet trijās FIBA Izaicinājuma kausa cīņās krievu centrs iekrāja vidēji 4,7 punktus un 1 atlēkušo bumbu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: