Ventspilnieks Viktors Kronbergs uzvarējis Igaunijas lielākās vasaras BMX frīstaila sacensības „Viljandi Bash”.

„Viljandi Bash” ir ikgadējs ielu sporta veidu pasākums, kas notiek Igaunijas dienvidu pilsētā Viljandos. Šogad bez BMX frīstaila sacensībām norisinājās arī skeitborda, skūteru, ielu basketbola un ielu deju sacensības.

 

BMX frīstaila sacensību finālam kvalificējās vairāki latviešu braucēji: Viktors Kronbergs, Oskars Zajarskis (4. vieta), Ernests Šulcs (5. vieta), Kaspars Jerenskis (6. vieta), Kristaps Reimanis (9. vieta), Rūdolfs Veidemanis (12. vieta) un Valters Klēpis (13. vieta). Viktors Kronbergs izcīnīja pirmo vietu, otrajā vietā palika igaunis Talis Viirpalu, bet trešajā vietā igaunis Silver Soonik. Labāko BMX frīstaila triku izpildīja „Parbmx” komandas braucējs Kristaps Reimanis.

 

Viktors Kronbergs par sacensībām: „Bija prieks sacensties ar daudz un labiem braucējiem, bija sīva konkurence un par uzvaru bija jāpacīnās. Fināla pirmajā braucienā veiksmīgi izpildīju savus labākos trikus, tomēr, izpildot pēdējo triku, neveiksmīgi kritu un satricināju galvu, kas nelabvēlīgi ietekmēja otro braucienu. Rezultātā pietika ar pirmā brauciena labo sniegumu, kuru tiesneši atzinīgi novērtēja. Sacensības patika, igauņi uzņēma viesmīlīgi un jau saņēmu uzaicinājumu uz nākamajām sacensībām, kas jūlijā notiks Pērnavā. Paldies „OC Ventspils” un īpaši Naurim Tālbergam, kurš atbalsta manu dalību sacensībās ārzemēs”.

 

Tieši pēc mēneša no 8. – 11. augustam arī Latvijā ikviens interesents klātienē bez maksas varēs vērot pasaules līmeņa BMX frīstaila sacensības „Ghetto Games festivālā Ventspilī”.

 

ventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: