Ventspils novada sporta skolas jaunāko grupu audzēkņi piedalījās starptautiskajās vieglatlētikas sacensībās Rosenbom Games, kas norisinājās Karlskronā (Zviedrija), un ieguva arī vairākas godalgotās vietas.

Pie trīs zelta medaļām tika Marta Matisova, kas bija labākā 60 un 600 m skrējienos, kā arī tāllēkšanā. Pilnu medaļu komplektu izcīnīja Roberts Mažrims, kas tika pie zelta augstlēkšanā, sudraba 600 m un bronzas tāllēkšanā.

Četras medaļas ieguva Aivis Graudiņš (pirmā vieta trīssolī, otrā tāllēkšanā, trešā gan augstlēkšanā, gan 60 m/b). Pie vienas zelta (110 m/b) un vienas sudraba godalgas (300 m/b) tika Māris Ābele, bet Ņikitam Agapovam otrā vieta 60 m/b un trešā tāllēkšanā (visus trenē Arno Kiršteins).

Ļoti atzīstams starts padevās arī Dāvidam Rjabovam, kas ieguva 1. vietu 60 m/b un šķēpmešanā, 2. vietu trīssolī un 3. lodes grūšanā. Anetei Fišerei 1. vieta lodes grūšanā un 3. vieta diska mešanā, Sindijai Zviedrei 3. vieta lodes grūšanā un diska mešanā, bet Robertam Uļjam 3. vieta 600 m (visus trenē Agris Paipals).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: