Latvijas futbola komandas "Ventspils" un "Liepājas metalurgs" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmo kārtu uzsāks ar cīņām Velsā, bet "Skonto" spēkosies ar Moldovas trešo spēcīgāko komandu "Tiraspol".

Pirmdien notikušajā izlozē noskaidrojās, ka Latvijas trešais spēcīgākais klubs "Ventspils" sacentīsies ar Velsas Velsas vicečempioniem "Airbus UK" vienību.

Tikmēr šī gada Latvijas kausa ieguvēji "Liepājas metalurgs" spēkosies ar Velsas kausa ieguvējiem Prestatinas "Town", kas nesen vietējā čempionāta sezonu noslēdza piektajā vietā. Abām Velsas vienībām šī būs debija Eirokausos.

Latvijas vicečempioni "Skonto" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā tiksies ar "Tiraspol". Šī vienība Eirokausos spēlējusi vairākkārt, bet pēdējo reizi to darīja vēl 2008.gadā, kad piedalījās UEFA Intertoto kausā.

Tikmēr "Skonto" komanda Eirokausu sacensībās kaut vienu kārtu nav spējusi pārvarēt jau piecas reizes pēc kārtas. Vienība ar Moldovas komandām Eirokausos līdz šim nav tikusies.

Kvalifikācijas pirmās kārtas spēle risināsies 4. un 11.jūlijā. Visas Latvijas vienības pirmos mačus aizvadīs izbraukumā. Visi trīs Latvijas klubi pirmās kārtas izlozē savās apakšgrupās bija izlikto vienību vidū, tāpēc tām pretiniekos varēja ielozēt tikai potenciāli vājākas vienības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: