18. septembrī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs norisināsies "Stipro skrējiens 2", kurā aicina piedalīties novadu komandas.

   

Organizatori ir izbūvējuši jaunus un grūtākus šķēršļus, sarežģījuši jau esošos, tāpēc šoreiz sacensībām izvēlēta jauna devīze – "Vēl skarbāk!".

Kura novada komanda būs vissaliedētākā? Kurā novadā visstiprākie ļaudis, pārliecināti par savām spējām, apveltīti ar spēcīgu gribasspēku un gatavi pieņemt izaicinājumus? Novads, kura dalībnieki uzvarēs saņems īpašo "Stirpo skrējiena" karogu – "Stiprākais novads 2010". Protams, būs balvas no skrējiena atbalstītājiem. Novada komandas piedalīsies arī kopējā komandu ieskaitē, tādejādi piedaloties skrējiena galvenās balvas izcīņā.

Līdz 10.septembrim dalības maksa ir 10 LVL individuālajās grupās un 50 LVL komandām. Pēdējā nedēļā tā kļūs mazliet dārgāk. Organizatori gan joprojām dod iespēju pirmā skrējiena dalībniekiem startēt bez maksas, ja vien viņi piesaista 3 jaunus draugus vai paziņas kā skrējiena dalībniekus.

Pirmajā skrējienā šā gada aprīlī piedalījās ap 1000 dalībnieku. Rīkotāji tic, ka Latvijā varam būt tikpat dulli un enerģiski kā Anglijā vai Vācijā un, ka 18. septembrī uz starta stāsies vēl kuplāks dalībnieku pulks kā pirmajā skrējienā.

Organizatori ir beiguši darbu pie trases shematiskās izveides un sākta šķēršļu izbūve dabā. Mājas lapā www.parstipru.lv ir publicēta informācija, kas jāzina katram dalībniekam. Tajā atrodams arī šķēršļu apraksts.

Tiekamies 18.septembrī sporta kompleksa 333 trasē, Rīgas rajona Silapriedēs (uz Ērgļu šosejas pirms Zaķumuižas).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: