Arī šovasar – jau trešo gadu pēc kārtas – norisināsies daudzpusīgās «Ventspils nafta» termināla atbalstītās Trīs bumbu spēles, kurās visi aktīvās atpūtas cienītāji varēs mēroties spēkiem trijos sporta veidos: minifutbolā, strītbolā un pludmales volejbolā.

Arī šogad Trīs bumbu spēļu norise un izspēles princips lielākoties paliks tāds pats kā pirmajos divos gadus. Spēles norisināsies trijos sporta veidos – N&J ratio minifutbolā, strītbolā un pludmales volejbolā. Vienas komandas sastāvā varēs startēt septiņi spēlētāji, kurus spēļu laikā nedrīkstēs ne aizvietot, ne nomainīt. Spēlēs uzvarēs tā komanda, kas iegūs mazāko punktu summu visos iepriekšminētajos sporta veidos.

 

«Katru gadu strādājam pie tā, lai uzlabotu spēļu norisi, un mēģinām atrast pēc iespējas veiksmīgāku izspēles sistēmu, lai tā apmierinātu spēļu dalībniekus,» uzsver Trīs bumbu spēļu galvenais tiesnesis Matīss Graudiņš.

 

«Ja pirmajā gadā spēlēs piedalījās astoņas komandas, tad pagājušajā šis skaits bija jau trīspadsmit. Grūti spriest, kā būs šogad, jo sportošanas iespējas Ventspilī tiešām ir ļoti plašas un, cik esmu novērojis, cilvēki vasarā savu brīvo laiku ļoti labprāt pavada sportojot. Tāpēc esam izstrādājuši vairākus izspēles variantus. Ja dalībkomandu skaits tiešām būs liels, tad nekas cits neatliks kā minifutbola posmu izspēlēt vairāku pakāpju grupu turnīros. Uzskatu, ka šādā variantā tiks saglabāts sportiskais princips un arī komandām tas būs ērtāks. Pārējos sporta veidos izspēle paliks iepriekšējā – visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru. Turklāt šīs spēles ir pieejamas pilnīgi visiem interesentiem, sākot no amatieriem, beidzot ar atsevišķa sporta veida profesionāļiem,» piebilst Graudiņš.

 

Pašreiz tiek plānots, ka minifutbola sacensības norisināsies 2., 4., 9. un 11. jūlijā Olimpiskā centra Ventspils Mini Pitch laukumā. Strītbola mači (16. un 25. jūlijā) tiks aizvadīti stāvlaukumā pie Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles ieejas, bet pludmales volejbols (8. un 10. augustā) norisināsies Ventspils Zilā karoga pludmales volejbola laukumos netālu no dienvidu mola pie Sun Cake bāra. Jāpiebilst, ka šie datumi vēl nav oficiāli apstiprināti, tāpēc iespējams, ka kāds no tiem vēl varētu tikt mainīts.

 

Plašāka informācija par Trīs bumbu spēlēm pieejama to mājaslapā www.draugiem.lv/trisbumbuspeles, rakstot uz epastu kaspars@ventasbalss.lv vai zvanot pa tālruni 26118232.

 

Pieteikties spēlēm varēs līdz 24. jūnijam (ieskaitot), bet 26. jūnijā plkst. 19 Olimpiskā centra Ventspils basketbola halles preses telpā paredzēta komandu pārstāvju sanāksme. Jāatgādina, ka pirmajā Trīs bumbu spēļu gadā par čempioni kļuva kafejnīca A-10, bet otrajā uzvaras laurus plūca Tex Mex.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: