Trešo zaudējumu Latvijas futbola 1.līgas čempionātā piedzīvojuši Ventspils dublieri, kas izbraukumā ar 2:3 (0:1) piekāpās Rīgas Futbola skolas spēlētājiem.

Turklāt šī mūsējiem bija jau trešā neuzvarētā spēle pēc kārtas. Ar vārtu guvumiem aizvadītajā mačā ventspilniekiem izcēlās gan Eduards Tīdenbergs, gan Dāvis Indrāns. Jāatgādina, ka iepriekšējās kārtas mačā mūsējie savā laukumā nopēlēja neizšķirti 1:1 ar vienu no turnīra pastarītēm Liepājas Varavīksni, bet vēl kārtu iepriekš ar 1:2 izbraukumā piekāpās Jūrmalas dublieriem.

Ventspils dublieri čempionāta kopvērtējumā ar četrām uzvarām, diviem neizšķirtiem un trijiem zaudējumiem (14 punkti) ieņem septīto vietu 16 komandu konkurencē, bet līderi ar 23 ačiem ir Gulbenes un BFC Daugava (Daugavpils) futbolisti.

Pārējie 1. līgas devītās kārtas rezultāti: BFC DaugavaRēzeknes BJSS 1:1, GulbeneValmiera 1:1, Auda–Rīgas Daugava 2/Šitika futbola skola 4:0, JēkabpilsJelgava 2 3:1, Jūrmala 2Skonto 2 3:1, Liepājas Metalurgs 2Tukums 2000 TSS/Salaspils 3:3, VaravīksneMetta 2 0:3.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: