Klāt pavasaris un vēlamies aicināt visus aktīvā dzīvesveida piekritējus piedalīties vidējo distanču skriešanā un nūjošanā Reņķa dārzā, orientēšanās sacensību seriāla „Ventspils Azimuts 2013” posmos un pavasara veloizbraucienā Piedzīvojumu parkā.

Tautas sporta pasākumā "Nāc un sporto!" 18.aprīlī plkst. 18 ventspilnieki, īpaši ģimenes, gaidīti uz skrējienu Reņķu dārzā. Dalībnieku reģistrācija no plkst. 17:30. Katrs skrējiena dalībnieki varēs izvēlēties distances garumu atbilstoši savām spējām un fiziskajai sagatavotībai - no viena līdz pieciem kilometriem. Šogad plānots aizvadīt sešas kārtas, bet sezonas noslēgumā tos, kas būs piedalījušies visvairāk posmos un veikuši visvairāk kilometrus, gaida pārsteigumu balvas no skrējienu organizatoriem.

 

Orientēšanās sacensību seriāla „Ventspils Azimuts 2013” otrais posms notiks 25.aprīlī pie Šautuves (Vasarnīcu ielas galā uz betonētā ceļa), bet trešais posms 2.maijā Jaunupē (netālu no šosejas Ventspils - Kolka) Sacensībās varēs piedalīties ikviens interesents, izvēloties kādu no četrām grūtības pakāpes distancēm.

  1. Distance – 5 – 8 km (Vīrieši)

  2. Distance – 3 – 5 km (S-16, V-16, Sievietes, S-40+, V-40+, Iesācēji 1)

  3. Distance – 1 – 2 km (S12-14, V12-14, Iesācēji 2)

  4. Bērnu distance – 0,5 - 1 km

Starts jebkurā laikā no plkst. 15.00 līdz 18.00. Dalība ir bez maksas.

 

29. aprīlī Sporta pārvalde sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils” programmā „Nāc un sporto!” aicina visus pilsētas iedzīvotājus un viesus piedalīties velobraukšanas pasākumā, kurš norisināsies pa Piedzīvojumu parka velotakām. Būs iespēja izvēlēties sev piemērotāko grūtības trasi.

 

Pirmais visvieglāk veicamais posms trasē iezīmēts zaļā krāsā un tas ir 2 km garš, vidējās grūtības posms ir iezīmēts baltā krāsā un tas ir 3 km garš, savukārt pats sarežģītākais trases posms, kas vairāk piemērots velosportistiem, ir 4 km garš un iezīmēts sarkanā krāsā.

 

Tās nav domātas kā sacensības, bet kopīga velobraukšana individuāli vai arī lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Katram jāierodas ar savu riteni, bet ja ritenis nav, to var noīrēt Piedzīvojumu parkā. Riteņu skaits ir ierobežots. Sākums plkst. 12.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: