Latvijas čempionātā telpu futbolā vienas uzvaras attālumā no bronzas medaļām ir Hondas futbolisti, kas cīņā ar Monarha komandu izvirzījušies vadībā jau ar 2:0.

Ventspilnieki sēriju, kas ilgst līdz vienas komandas trim uzvarām, sāka ar uzvaru viesos 3:2. Ventspilī Monarhi, kuri atkal bija skaitliskā pārsvarā, mača piektajā minūtē atklāja rezultātu, bet pirmā puslaika vidū Dmitrrijs Kuzmins ar diviem precīziem sitieniem vadībā jau izvirzīja mājiniekus. Abi vārtu guvumi sanāca diezgan līdzīgi – piespēle Kuzminam un sitiens, neapturot bumbu, vienīgi pirmajos vārtos Dmitrijs bija lepnā vientulībā, bet otrajā izrādījās veiklākais vairāku spēlētāju ielenkumā.

 

Otrais puslaiks sākās ar skaistāko vārtu guvumu, turklāt atkal izcēlās Kuzmins. Mihails Rjumšins izdarīja lielisku piespēli no savas laukuma puses, bet Kuzmins, atrodoties ar muguru pret vārtiem, uzreiz no gaisa ievirzīja bumbu tīklā – 3:1. Vien trīs minūtes vēlāk viesi, enerģiski pacīnoties laukumā centrā un atbruņojot ventspilniekus, izveidoja vārtu gūšanas momentu, ko arī realizēja, samazinot rezultāta starpību līdz minimumam.

 

Atbildi parādā nepalika arī mūsējie. Deviņas minūtes līdz mača beigām pagriezienā precīzi sita Ruslans Marčenkovs, panākot 4:2. Atlikušajā laikā viesi enerģiski uzbruka, bet Hondas spēlētāji ne mazāk enerģiski un pašaizliedzīgi darbojās aizsardzībā, ikreiz novēršot briesmas. Vārtu guvumu šajā mačā vairs nebija, kas nozīme, ka Hondu no bronzas medaļām nu šķir tikai viena uzvara.

 

Sērijas trešā spēle 20. aprīlī notiks Rīgā.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: