C grupas vieglatlēti aizvadījuši Latvijas čempionāta kvalifikācijas sacensības, no kurām ceļazīmi uz finālu ieguva katras disciplīnas pieci labākie.

Pie ceļazīmes uz Latvijas čempionāta finālu tika vairāki pilsētas un novada sportisti. 60 metru skrējienā meitenēm otrajā vietā ierindojās novada sporta skolas pārstāve Rūta Freimane, bet šādā pašā barjerotajā distancē piektā finišēja vēl viena Daiņa Lodiņa audzēkne Līna Mieze. 60 m barjerskrējienā zēniem vēl viens novadnieks, trenera Agra Paipala audzēknis Dāvis Rjabovs.

300 metros meitenēm pirmā finišu sasniedza sporta skolas Spars un Aigara Matisona audzēkne Adīna Frīdrihsberga, bet zēni šoreiz pie ceļazīmēm uz finālu netika. 1000 metros tāda tika novada sportistam Ralfam Frišavam (treneris Paipals), kurš ierindojās ceturtajā vietā.

Tāllēkšanā gan zēniem, gan meitenēm nedaudz pietrūka, lai kvalificētos finālsacensībām, bet augstlēkšanā Ventspils puse būs kupli pārstāvēta. Meitenēm izcēlās Spara pārstāves (treneri Kronbergs un Petrovičs) – otro vietu izcīnīja Frederika Rūmniece, ceturtā bija Alise Irkle, bet piekto vietu izcīnīja Rūta Lasmane. Zēnu mačos labāk veicās novadniekiem (treneri Kiršteins un Paipals) – Dāvis Rjabovs bija otrais, bet uz goda pjedestāla trešā pakāpiena kāpa Ņikita Agapovs.

Alisei Irklei izdevās kvalificēties finālsacensībām arī lodes grūšanā, kvalifikācijas mačos izcīnot trešo vietu, bet zēnu sacensībās būs pat četri mūspuses pārstāvji. Par uzvarētāju kļuva Spara sportists Kristiāns Šefanovskis (treneri Kronbergs, Petrovičs), bet otrajā vietā ierindojās Lodiņa audzēknis Tomass Barčevskis. Tūlīt aiz labāko trijnieka palika Aivara Čakļa audzēkņi no novada sporta skolas Emīls Māliņš un Mārtiņš Dane. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: